Perhojen lisääminen

admin, lisätty 11.12.2001 11.35 #
Meille on tullut kyselyjä koskien perhojen lisäämistä. Kerrotaan tässä keskitetysti periaatteet lisäämisestä.

Kuka perhoja voi lisätä?

Kuka tahansa. Tosin sitä varten sinun pitää olla rekisteröitynyt, joka on helppoa. Rekisteröinnissä sinun pitää antaa ainakin nimi, sähköpostiosoite ja valita tunnus ja salasana. Huomaa, että nimen ja sähköpostin voi halutessaan jemmata, joten muut eivät niitä näe. Toivottavaa on, että perhoja lisäisi mahdollisimman moni.

Millaisia perhoja voi lisätä?

Emme halua rajoittaa mitenkään lisättäviä perhoja. Perhoista pitää valita niiden tyyppi (esim. pintaperho jne.), mutta jos sopivaa kategoriaa ei löydy, voit ehdottaa uuttaa. Voihan olla, että olemme jonkin perhotyypin unohtaneet. Lisää siis luottoperhojasi, perhoja jotka ovat muuten mielenkiintoisia tai ihan mitä perhoja tahansa. Tarkoitus on kerätä laaja kokoelma perhoreseptejä kaikkien käyttöön.

Pitääkö perhosta olla kuva?

Ei tarvitse. Perhon voi lisätä aivan hyvin ilman kuvaa. Kuva voidaan lisätä myöhemminkin, jos sellainen jostain saadaan. Jos sinulla on kuva jostain perhosta voit lähettää sen sähköpostilla meille. Voit myös lähettää itse perhon meille kuvattavaksi, jos haluat siitä kuvan, eikä sinulla ole omaa kameraa. Ota yhteyttä sähköpostilla, webmaster@perhorasia.com.

Miksi perhoni ei näy sivuilla?

Perhorasian ylläpitäjät tarkastavat perhot, joten joskus lisäämisen jälkeen voi kestää hieman, ennenkuin perho tulee näkyviin. Yleensä perhot hyväksytään kuitenkin lähes välittömästi, usein muutamassa minuutissa, mutta viimeistään seuraavana päivänä.

Muita kysymyksiä

Jos sinulla on lisäkysymyksiä voit kirjoittaa ne "Risut ja ruusut" keskusteluryhmään tai lähettää sähköpostia, webmaster@perhorasia.com.


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?