Perhorasiaa päivitetty

MNi, lisätty 29.12.2001 13.18 #
Joulusta on selvitty ja toivottavasti se sujui kaikilta mukavasti. Monella varmasti lomat vielä jatkuvat ja niin tekee osittain myös Perhorasian porukka.

Kuitenkin olemme päivittäneet Perhorasiaan muutamia uusia ominaisuuksia. Perhoja voi nyt hakea vapaammin. Toivottavasti etsimäsi perho löytyy nyt entistä helpommin. Ja jos sitä ei kuitenkaan löydy, niin silloinhan sen voisi Perhorasiaan lisätä. Lisääminen on tehty helposti ja kannattaa ainakin kokeilla, miten se sujuu.

Kaikki käyttäjät voivat myös nykyisin lisätä uutisia ja kalapaikkoja Perhorasiaan. Lisäyssivut löytyvät kyseisten osioiden sivuilta. Uutisia voivat käyttää esimerkiksi erilaiset seurat ja muut vastaavat tapahtumista tiedottamiseen. Kalapaikoista voi kirjoittaa perustietojen lisäksi myös lyhyen kuvauksen, joka ei kuitenkaan ole pakollinen. Jo pelkkä perustietojen lisääminen on paljon.

Pyrimme toki itsekin lisäämään jatkuvasti sisältöä sivuille, mutta parhaiten se onnistuu teidän avustuksella. Tarkoitus on luoda sivusto, joka on käyttäjiensä näköinen ja sitä kautta palvelee kaikkia mahdollisimman hyvin. Jokaisen pienikin panos on arvokas aina ja auttaa varmasti jotain toista käyttäjää. Ehkä jo seuraavalla kerralla sinua autetaan?


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?