Kalatasku 2002 -esite on ilmestynyt

admin, lisätty 11.04.2002 22.49 #
Maa- ja metsätalousministeriö ja Merenkulkulaitos ovat julkaisseet Kalatasku -oppaan vuodelle 2002. Kalatasku sisältää runsaasti kalastajille ja veneilijöille suunnattua tietoa luvallisesta kalastuksesta, turvallisesta veneilystä sekä muita hyödyllisiä vinkkejä. Luottokorttikokoon taiteltu taskuopas on tarkoitettu pidettäväksi mukana kalavesillä liikuttaessa.

Kalataskussa on tietoa mm. kalastuksenhoitomaksusta, läänikohtaisista viehekalastusmaksuista, veneilyturvallisuudesta ja -varusteista sekä jokamiehenoikeuksista. Taskuoppaassa on myös vinkkejä kuhankalastukseen, solmuohjeita, ottikalenteri ja tietoa veneilijän sääpalveluista.

Kalataskun painos on noin 440 000 kappaletta. Sitä jaetaan maksutta muun muassa kalastusväline- ja veneliikkeissä, erämessuilla, meripelastusseurojen ja poliisin veneissä, joidenkin tavaratalojen kalastusvälineosastoilla, venenäyttelyissä, TE-keskuksissa ja kalatalouden neuvontajärjestöissä.

Lisätietoa Kalataskusta löytyy maa- ja metsätalousministeriön ja Merenkulkulaitoksen www-sivuilta: http://www.mmm.fi ja http://www.fma.fi


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?