Kalastusmaksut voi maksaa suoraan verkossa

admin, lisätty 30.04.2002 15.45 #
Valtion kalastusmaksut, kalastuksenhoitomaksun ja läänikohtaiset viehekalastusmaksut voi maksaa nyt suoraan verkossa maa- ja metsätalousministeriön www-sivuilla ( http://www.mmm.fi/kalastusmaksut ). Maksamisesta ei koidu mitään ylimääräisiä maksuja.

Maksaminen onnistuu Nordean, Sammon ja Osuuspankin verkkomaksutunnuksien avulla. Kalastuksenhoitomaksun voi maksaa kalenterivuoden tai seitsemän vuorokauden kalastusjakson ajalle. Koko kalenterivuoden 2002 maksu on 15 euroa. Maksu on voimassa 31.12.2002 saakka.

Seitsemän vuorokauden kalastusjakson maksu on 5 euroa. Maksu on voimassa seitsemän vuorokautta maksupäivästä tai muusta maksuhetkellä kuittiin merkitystä päivästä alkaen.

Kalastuksenhoitomaksu on valtion veroluonteinen maksu, jonka keräämisestä syntyvät tulot käytetään monin eri tavoin kalastajien ja kalavesien hyväksi. Noin kolmannes varoista käytetään suoraan kalavesien hoitoon.

Alle 18-vuotiaan tai 65 vuotta täyttäneen ei tarvitse suorittaa kalastuksenhoitomaksua tai läänikohtaista viehekalastusmaksua.

(Lähde: maa- ja metsätalousministeriö)


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?