Vastinkosken kunnostustalkoot lauantaina 28.9.

admin, lisätty 14.09.2002 10.00 #
Virho (Virtavesien hoitoyhdistys ry) järjestää perinteiset Vastinkosken perhokalastusalueen talkoot lauantaina 28.9.2002 klo 10.

Talkoisiin pyydetään ilmoittautumaan 26.9. mennessä Pekka Lindbladille, puh. 050-556 7214 tai 09-853 4460 tai sähköpostilla: pekka.lindblad@pp.inet.fi Tänäkin vuonna osallistujat saavat vuodeksi 2003 oikeuden alehintaiseen kalastukseen alueella.

Koskikalastuspaikkana Vastinkosken alue on ainutlaatuinen. Sinne ei ole yli kymmeneen vuoteen tehty istutuksia. Eikä edes harkita tehtäväksi, sillä alueella on jo nyt vankka, luontaisesti lisääntyvä taimenkanta. Sen hyvinvoinnista huolehditaan hoitotalkoiden lisäksi kannan elinvoimaisuutta seuraamalla ja kalastusta säätelemällä.

Lisätietoja Vastinkoskesta löytyy internetistä osoitteesta: http://personal.inet.fi/yhdistys/pekka.lindblad/

Virho tarjoaa talkooeväät kummassakin tilaisuudessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1990. Sen tavoitteena on edistää monimuotoisen joki- ja puroluonnon suojelua ja elvytystoimia. Jäsenistö koostuu kalastuksen ja vesiluonnon harrastajista sekä alan ammattilaisista. Toiminta perustuu kokonaan jäsenistön aktiivisuuteen, joka onkin jatkuvasti lisääntynyt.


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?