Ilmoittaudu kalastuksenhoitomaksurekisteriin

admin, lisätty 16.10.2002 10.06 #
Maa- ja metsätalousministeriön ylläpitämän kalastuksenhoitomaksurekisterin jäsenet saavat ensi vuonnakin kätevän, säänkestävän kalastuskortin suoritettuaan kalastuksenhoitomaksunsa saamallaan viitepankkisiirrolla.

Maa- ja metsätalousministeriö lähettää vuoden 2003 kalastuksenhoitomaksun maksulomakkeet joulukuun alkupuoliskolla. Tuolloin maksulomakkeen saavat kalastuksenhoitomaksurekisterin vanhat jäsenet, kaikki vuoden 2003 aikana 18 vuotta täyttävät sekä 31.10.2002 mennessä rekisteriin ilmoittautuneet henkilöt. Kalastuksenhoitomaksurekisteriin voi ilmoittautua internet-osoitteessa http://www.mmm.fi/kalastuksenhoitomaksurekisteri

Kaikki maa- ja metsätalousministeriöltä maksulomakkeen saaneet henkilöt saavat postitse kotiinsa kätevän kalastuskortin suoritettuaan maksunsa henkilökohtaisella viitepankkisiirrolla tai siinä mainittua viitenumeroa käyttäen 31.5.2003 mennessä. Kalastuskortti on todistus suoritetusta kalastuksenhoitomaksusta.

Kalastuksenhoitomaksu on valtion veroluonteinen maksu, jonka keräämisestä syntyvät tulot käytetään monin eri tavoin kalastajien ja kalavesien hyväksi. Noin kolmannes varoista käytetään suoraan kalavesien hoitoon.

Maa- ja metsätalousministeriö pitää kalastuksenhoitomaksurekisteriä muun muassa kertyvien kalastuksenhoitomaksujen seurantaa ja jakamista sekä kalatalouden suunnittelua ja päätöksentekoa varten.

Kalastuksenhoitomaksurekisterissä on jo yli 250 000 jäsentä. Rekisteriin merkitään muun muassa kalastuksenhoitomaksun maksaneen henkilön nimi ja osoite sekä aika, jolta kalastuksenhoitomaksu on maksettu. Ministeriö lähettää vuosittain rekisterissä oleville kalastuksenhoitomaksun maksulomakkeen sekä jakaa heille ajankohtaista tietoa muun muassa kalastuksesta, kalastusmahdollisuuksista ja lupajärjestelmistä. Lisäksi rekisterin jäsenillä on mahdollisuus saada kätevä kalastuskortti.


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?