Lohiasetus 2004 - vaikuta päättäjiin

Velsku, lisätty 21.03.2004 18.34 #
"Lohiaktivisti" Pitkäsen Heikki on tehnyt taas hienoa työtä ja tehnyt valmiiksi kirjepohjan lähetettäväksi ministereille ja ottanut selvää, kuinka jokainen henkilö voi toimia tämän asian hyväksi.

Jokaisella henkilöllä on siis perustuslaillinen oikeus vaatia tutkimaan hallinnon toimintaa ja päätöksiä, joten käytetään tätä oikeutta joukolla hyväksi ja lähetetään tutkintavaatimus Lohen rannikkokalastuksen edistämistyöryhmän 2002 toiminnasta(omien taloudellisten etujen ajo), kokoonpanosta(jääviys/esteellisyys), lopputuloksesta(ed. kohdat näkyy lopputuloksesta) sekä työryhmän asettaneiden tahojen mahdollisesta virkavirheestä, asettaessaan mahdollisesti esteellisen/jäävin työryhmän ja käyttäessä ko. työryhmän lopputulosta Lohiasetusehdotuksen 2004 laatimisessa.

Pohjoinen Kalaseura Ry:n sivuille on nyt lisätty toimintaohjeet ja valmiiksi laaditut dokumentit jotka täytyy vain lähettää eteenpäin mahdollisimman monen henkilön toimesta. Jokaisen panosta tarvitaan!

Näin voimme vaikuttaa asioihin yhdessä! Mitä enemmän meitä on vaatimaassa asian perinpohjaista tutkimista, sitä tehokkaammin vaatimuksemme kuuluu.

Pohjoinen Kalaseura Ry:n osoite: http://www.ee.oulu.fi/~velsku/


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?