Tason nosto perhoihin

admin, lisätty 22.03.2004 13.43 #
Perhorasiassa olevia perhoja siivotaan ja sieltä poistetaan perhoja mm. seuraavilla kriteereillä tai niiden yhdistelmillä:
  • Perhosta ei ole kuvaa
  • Perhon kuva on ala-arvoinen
  • Perhosta on parempikin sidos esillä Perhorasissa
  • Perholla ei ole mainittavaa arvoa kokonaisuuden kannalta

Lisäksi uusien perhojen kohdalla tullaan pitämään korkeampia kriteerejä, jotta jokin taso pysyisi yllä. Tästä lähtien ei siis enää kaikenlaiset perhot pääse läpi, vaan koetamme keskittyä entistä laadukkaampien sidoksien tallentamiseen.

Toivottavasti asiasta syntyy keskustelua ja ideoita. Niitä voi jättää tämän uutisen kommentiksi tai lähettää sähköpostilla webmaster@perhorasia.fi.


Kommentit

KommenttiJere - 22.03.2004

Uskoisin tuon olevan hyväksi kaikille. Nyt perhoja on vähän liikaakin.


KommenttiHYVÄ!!! - 22.03.2004

erittäin hyvä systeemi! kannatan!!! Nyt täältä voi jopa ottaa ideoita omiin OTTIperhoihinsa.. Ne kun ei ennen oikein tuntuneet löytyvän noiden sätöstelyjen seasta...


KommenttiJ.Zulu - 22.03.2004

Näin se käy, niin se on!


KommenttiHarri_83 - 22.03.2004

Kyllä samaa mieltä. Nyt ihmiset tekevät jotain aivan "turhia" perhoja. Kun tänne lisättäisiin todellisia ottipelejä, joilla on saatu hyviä tuloksia! Täälläkin kun selaa tuota perho arvosana listaa niin siellä on aivan liikaa ns. turhia perhoja! Eli jokin suodatin systeemi ois todella tarpeen!


KommenttiAtzU - 22.03.2004

Admin voisi poistaa samantien kaikki perhoni,

Kiitos


KommenttiJeppe - 22.03.2004

Hyvä, hienoa toimintaa, ainakin omasta mielestäni. Karsikaa vain rankalla kädellä, sillä nykyään perhoja on niin paljon, että mielummin vain laadukkaat perhot olisi hyvä jättää. Idea kuulostaa varsin hyvältä.
Ilmoittelisitko sitten hieman, että kuinka suuria määriä on suunnilleen poistettu? Pitäkää paikka jatkossakin laadukkaana.


Kommentti>0zzy> - 22.03.2004

Minkä arvosanan alle olevat perhot poistetaan?


KommenttiKarvaturri - 22.03.2004

hehei, ihan turhaan sinä rupeat ozzya eri nicillä "haukkumaan". Minun mielestäni Ozzyn perhot ovat todellakin laadukkaita, eikä esim. omani tasoisia materiaalirikkoja. Kuva alla


KommenttiKarvaturri - 22.03.2004

Perho näyttää hyvin omituiselta tuossa kuvassa.
Olen varmaankin jo purkanut sidoksen.


Kommentti>0zzy> - 22.03.2004

Katsopas tuota kolmatta kohtaa ja siinä lukee sanasta sanaan tämä teksti: Perhosta on parempikin sidos esillä Perhorasissa. Tarkoitin lähinnä, että jos täällä on monia samoja perhoja, niin mikä/mitkä niistä poistetaan? Ja hohoille että oman järjenkin käyttö on sallittua... Ja suosittelen edelleen kallonkutistajalle menoa.

Ja jos itse viitsisit edes rekisteröityä, niin ei aina tarvitsisi piiloutua nimimerkin taakse...


Kommenttiakub - 22.03.2004

hyvä homma ädminit.


Kommenttiadmin - 22.03.2004

Poisteltu turhaa kohinaa...

Ozzy + muutkin: mitään tiukkaa rajaa ei ole vedetty minkä mukaan perhoja poistellaan, kaikki perhot katsotaan yksitellen läpi. Toki arvosana jotain viitettä antaa, mutta ei se koko totuutta kerro.

Se arvosanan ihmiset antavat kuitenkin kuvan perusteella ja on perhoilla muitakin arvoja, jotka voivat sen nostaa säilytyksen arvoiseksi perhoksi.


Kommenttitomi.turunen - 22.03.2004

Aivan! Ihmisen silmällä nuo suurinosa perhoista on arvosteltu, ne tiukimmat tuomarit ovat tuolla jään alla B-)


KommenttiMighty - 22.03.2004

Hyvä että tulee hieman rajausta noihin perhojen lisäyksiin. Mielestäni alle 6 jäävät perhot joutaisi poistaa "määrätyn ajan" kuluttua lisäyksestään... Näin kaikille perhoille annetaan mahdollisuus olla esillä, mutta vain ne jotka säväyttää, jäisivät jäljelle.


KommenttiVisaK. - 22.03.2004

Mun mielestä ei saisi arvosanan puolesta poistaa perhoja. Perhorasiassa on todella paljon perhoja, jotka ovat arvosteltu aivan alakanttiin, kateuttako?


Kommenttiadmin - 22.03.2004

Kuvattomat perhot on nyt poistettu näkyviltä. Niitä oli yhteensä 156 kappaletta. Jäljelle jäi vielä kuitenkin 683 perhoa, joten eiköhän sieltä sopivia löydy edelleen.

Jatkamme perhojen tarkistusta viikon aikana ja kuvallisiakin perhoja lähtenee pois näkyviltä, jos se aiheelliseksi katsotaan.

Erikseen vielä haluan sanoa näin etukäteen, että sillä ei ole merkitystä kuka perhon on lisännyt tai mikä sen arvosana on, vaan perhoja tarkastellaan perhokohtaisesti.

--
MNi


KommenttiPäde-Veikko - 23.03.2004

Luotamme Adminin arvostelukykyyn ja opettelemme kokoajan paremmiksi perhojen sitojiksi, kehittelijöiksi ja niillä kalastajiksi ;)


KommenttiPäin mäntyä - 23.03.2004

Minusta on aika typerää jos aloittelijat eivät enää saisi lisätä perhojaan tänne. Joten ehdottaisin että aloittelijoille tehtäisiin oma osio johon voisivat lähettää perhojaan. (Ihan vaan vinkiksi ylläpidolle)


KommenttiAtzU - 23.03.2004

Tuollaista kategoriaa olenkin tuolla ehdotellut...


Kommenttiadmin - 23.03.2004

Juu, aloittelijat tullaan ottamaan huomioon. Ei ehkä ihan nykyisellään saada heille omaa osiota toimimaan, mutta jossain vaiheessa.

Sitä ei ihan suoraan saa tehtyä nykyisen kategoriasysteemin avulla, vaan vaatii vähän enemmän miettimistä miten homma hoidetaan toimivasti.


Kommenttiritz - 23.03.2004

Päin mäntyä kirjoitti
"Minusta on aika typerää jos aloittelijat eivät enää saisi lisätä perhojaan tänne. Joten ehdottaisin että aloittelijoille tehtäisiin oma osio johon voisivat lähettää perhojaan. (Ihan vaan vinkiksi ylläpidolle)"

minusta vähän näyttää siltä, että aloittelijat tahtovat vain kommentteja ja parannus ehdotuksia perhoilleen. Asiallisista kommenteista on varmasti hyötyä sitojille, mutta muut eivät välttämättä kostu siitä mitenkään....

Tuonne keskusteluihin voisi avata aiheen ja sinne sitten lisäillä kuvia ja reseptejä ja nistä voisi sitten keskustella rakentavasti ilman turhia kommentteja. Tietenkin sieltä admin voisi bongata kelvolliset perhot itse laaturasiaan. Jotain ton suuntaista voisi hakea...


Kommentti>0zzy> - 23.03.2004

Mielestäni tuo "aloittelijoitten nurkka" voisi olla ihan hyvä juttu, saisi aloittelijatkin (kuten minä) lisätä sinne luomuksiaan vapaasti ja minusta on ainakin tärkeää että he saavat kunnollista ja rakentavaa palautetta perhoilleen.


Kommenttiadmin - 23.03.2004

Vain yksi nimimerkki/keskustelija kiitos. Viestejä poistettu.


Kommenttipäin mäntyä - 23.03.2004

No admin. Olisiko mahdollista tehdä se aloittelijoiden osio?


Kommenttiadmin - 23.03.2004

On mahdollista, asiaan on vastattu jo tuossa muutama viesti ylöspäin. Asia on työn alla, mutta nykyisillä kategoriasysteemeillä siitä ei saada vielä toimivaa. Aloittelijoiden perhot pitää saada paremmin eroteltua muista perhoista, jotta niille saadaan paremmin ja rakentavampaa palautetta.


Kommenttimata - 26.03.2004

Perhojen poisto/hyväksyntä,

Olisiko mahdollista, että antaisitte palautetta niiden uusien perhojen osalta, joita ei tänne syystä tai toisesta hyväksytä.
Teillä on kuitenkin tiedossa ainakin rekisteröityjen käyttäjien sähköpostiosoitteet. Tämä palvelu nostaisi mielestäni perhojen tasoa.

Tämä tietysti lisää teidän työmäärää.


Kommenttiadmin - 27.03.2004

Lisäisi työtä, joten ei varmaan ihan heti tule tuollaista. Mutta pidetään mielessä, jos sille tarvetta alkaa tulla.


Kommenttijulle - 26.04.2004

joskus tuntuu että, perhoja arvostellaan iha alakanttiin.


Kommenttihuiskia - 17.05.2004

Eikö vois tehdä niin että laitettas aloittelioiden sidokset eri osioon jossa asiantuntiat antas vinkkejä ja kokeneempieen sitojien perhot johonkin toiseen.Muistaa kuitenkin laittaa iskevät nimet rasioihin.Siis ei mitään aloittelioiden rasiaa tai ammattilaisten klassikko rasiaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?