Kireitä siimoja TV2:lla

admin, lisätty 30.03.2004 20.33 #
Kalastusekspertti Martin Falklindin seurassa viihdytään tällä kertaa seitsemän jakson verran TV2:n Kireitä siimoja ohjelmasarjassa.

Luvassa on mm. nieriän narraamista Kebnekaisen lähettyvillä, punakurkkulohen pyyntiä Yellowstonen kansallispuistossa ja perhokalastusta suurlohen valtakunnassa Alttionjoella.

Avausohjelmassa lauantaina 3.4. klo 20.20 lähdetään matikkapilkille Norlantiin. Siellä ei tyydytä pelkästään pilkkimään, vaan sukelletaan tulipalopakkasessa jään alle. Matikan leikkisä taival jatkuu läpi talven paksun jään alla joen pohjassa, mistä johtuen sekä kalastaminen että erityisesti kuvaus osoittautuvat melko vaivalloisiksi.

Mateenpyynti hyisissä olosuhteissa on myös varsinainen eräretkeilijän seikkailu. Martin varustautuu pilkkivälineiden lisäksi myös teltalla ja moottorikelkalla.

Tuotanto Ruotsin televisio.


Kommentit

KommenttiKarvaturri - 31.03.2004

JES! Taasko se alkaa? Vai onko nämä uusia jaksoja? Pitää muistaa nauhoittaa JOKA ikinen jakso, kun vedin vanhojen jaksojen päälle. En kaikkia kuitenkaan ole nähnyt.


Kommenttijuuso_h - 01.04.2004

Onko tietoo koska ERÄTULILLA alkais taas?


KommenttiHarri_83 - 02.04.2004

Noita kalastus ohjelmia saisi tulla enemmänkin, joissa ois asian tuntevia "esiintujiä". Niinkuin oli tämä ruotsalaisten tekemä en muista ohjelman nimeä, mutta oli mukava katsoa kun ammatti-ihmiset kertoivat ja neuvoivat!


KommenttiKarvaturri - 03.04.2004

Joo, tässä on sama meininki ja isoja kalojakin tulee, esim. eräässä "vanhemmassa" Kireitä Siimoja jaksossa tyypit nosteli 3 kilon kuhia ja toinen sanoi niitä pieniksi Tanskan Fure-järvessä tai jotain...Kaksi haukeakin ne saivat...


Kommenttikalapaavo - 20.04.2004

discoveryltä tulee melkein joka päivä kalastus ohjelmii


Kommentti>0zzy> - 20.04.2004

Mikäs kanava tuo discovery on? Dikiboksin varmaan tarttee...?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?