Perhojen raportointi

admin, lisätty 31.07.2004 12.20 #
Perhorasian käyttäjille on lisätty mahdollisuus raportoida perhoja ylläpitäjille. Raportoinnin avulla on tarkoitus nostaa perhojen tasoa. Jos siis kohtaat Perhorasiassa mielestäsi heikon sidoksen, voit ehdottaa ylläpitäjille sen poistamista tai siirtämistä kehitysrasiaan.

Vastaavasti kehitysrasiassa olevia sidoksia voit ehdottaa nostettavaksi "oikean" Perhorasian puolelle, jos siellä mielestäsi hienoja sidoksia on.

Toivomme että raporttiin liitetään pieni perustelu, jotta tiedämme paremmin miten perho tulisi luokitella. Esimerkiksi mukaan kannattaa laittaa linkki toiseen parempaan perhoon, joka on Perhorasiassa, jos perusteena on, että "Perhorasiassa on jo ihan liikaa liitsejä". Mitä paremmin perustelet, sitä suurempi ja nopeampi vaikutus raportilla on.

Raportoitiin pääset klikkaamalla perhon sivulla vasemmassa laidassa olevaa "Raportoi perho" -linkkiä.

Raportteja pyritään katselemaan vähintään kerran viikossa. Huomaa, että ylläpitäjät tekevät lopullisen päätöksen ja epäselvissä tapauksissa ylläpitäjät saattavat odottaa raporttia useammilta käyttäjiltä, joten älä ihmettele, jos perholle ei heti mitään tapahdu. Kaikki raportit kuitenkin otetaan huomioon ja pidetään tallessa.

Toivottavasti näin saamme Perhorasiasta entistä laadukkaamman paikan. Lisäideoita tason nostamiseksi kuunnellaan myös ja keskustelua onkin käyty jo runsaasti Forumin puolella.


Kommentit

Kommenttifishushtaja - 31.07.2004

Kiitos! Tätä ollaankin jo odotettu ;)


Kommenttijuuso_h - 31.07.2004

Juu kiva juttu, mutta siinä on kyllä miettimistä kuka saa äänestys oikeudet??


Kommenttiadmin - 31.07.2004

Näin puolen päivän kokemukselle voisi mainita, että ihan kivasti tuntuisi tuo raportointi toimivan ainakin näin ylläpidon näkökulmasta. Muutaman perhon jo tuossa tiputtelinkin, ei varmasti ikinä itselläni olisi ollut aikaa niitä löytää.

Mutta varsinaisesti laskisin että suurin vaikutus tulee viikon sisällä, kun useampi käyttäjä jokusen raportin laittaa, nyt vain katselin muutaman satunnaisen läpi. Pitää paremmalla ajalla järjestelmällisemmin asiaan perehtyä.

Kannattaa huomata, että sekin auttaa paljon, että laittaa raportin, jos huono perho silmään osuu, ei niitä erikseen tarvitse alkaa etsimään (toki niinkin saa tehdä) massoittain. Jokainen yksittäinenkin raportti on hyödyllinen.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?