Uusia ominaisuuksia

admin, lisätty 26.09.2004 19.56 #
Syksyn myötä Perhorasiaan tullut muutama uusi ominaisuus. Nyt käyttäjien on mahdollista lisätä helposti kuvia Perhorasiassa oleviin kalapaikkoihin. Kuvia voi lisätä kirjautuneet käyttäjät kunkin kalapaikan sivun kautta. Ehkäpä näin saamme hieman enemmän sisältöä myös tuonne kalapaikkojen puolelle.

Samalla myös kuva-albumien teko on mahdollista. Albumit sopivat esimerkiksi kuvaraportin tekemiseen jostain reissusta. Kaikkien kuvien tulee liittyä jotenkin perhokalastukseen. Albumeihin toivottavasti lisätään kuvia hillitysti ja laatu mielessä pitäen.

Kuten muutekin Perhorasiassa, kuvien tulee olla kaloja kunnioittavia, joten ei mielellään kuolleiden kalojen kuvia eikä ainakaan verisiä roikotuskuvia.

Jos uusien ominaisuuksien osalta on ongelmia, niin ilmoitelkaa vaikka kommentteina tähän tekstiin tai sähköpostilla osoitteeseen webmaster@perhorasia.fi. Ja lisäideoita otetaan myös vastaan. Ominaisuuksia vielä kehitetään mm. hakuominaisuuksien osalta kun kuvia on ensin kertynyt albumeihin nykyistä enemmän.

Joten nyt on hyvä tilaisuus kaivaa kesän parhaat kuvat ja laittaa ne esille!


Kommentit

KommenttiVisaK. - 26.09.2004 (Muokattu 26.9, 20:30)

Ihan ok ja toimiva toi albumi-systeemi. Kuitenkin kun yritin lisätä kuvaa yhteen kalapaikkaan niin kuvan "latauduttua" aukeni kuitenkin vain tyhjä sivu eikä kuva mennyt sinne minne piti :( Jotain häikkää vai oliko (jälleen) käyttäjässä vika?

Niin ja tuohon yläpalkkiin missä on Perhot, Kalapaikat, Päiväkirja sun muut voisi lisätä "Albumit".


KommenttiMNi - 26.09.2004

Kiitos Visa ilmoituksesta. Oli näköjään jäänyt eräs tiedosto siirtämättä. Nyt pitäisi tuonkin toimia.

Sinun lisäämäsi kuva oli tullut perille ja liitin sen nyt tuonne Hartolankosken albumiin, joten sitä ei tarvitse uudelleen lähettää.

Päivittelemme ja linkitämme albumit paremmin näkyville, kunhan nyt ensin päätämme mikä sopivin paikka on.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?