TV2: Joki kutsuu

admin, lisätty 07.10.2004 18.56 #
Perjantaina 8.10.2004 kello 20:05 - 20:30 tulee TV2:lta Joki kutsuu sarjan toinen osa, jossa aiheena on Skotlannin Altnaharra.

Rob ja Tom suuntaavat perhovapoineen kanervanummien keskelle 35 asukkaan pikkukylään. Upeiden maisemien ja viskien lisäksi luvassa on ainakin taimenta.

Sarjan seuraava osa tulee kahden viikon kuluttua.


Kommentit

Kommenttiperhopoika - 07.10.2004

nuo on hyviä kalastajia! Milloin ne uusinnat tulee?


KommenttiFlamemaster1 - 07.10.2004

Onko luvassa vain perhokalastusta


KommenttiKarvaturri - 07.10.2004

Oletettavasti luvassa on vain perhokalastusta, mutta kyllä se ainakin minulle riitää. Ensimmäinen jakso oli mielestäni todella hyvä, ja ensimmäisen kalan iskiessä kiinni olin aivan tunnelmassa mukana (hyppien sohvalla). :)

Kiitän perhorasian ylläpitäjiä muistuttamasta ohjelmasta, sillä olin aivan unohtanut, koska kyseinen ohjelma tulee (vaikka vanhoista Aamulehdestä ja Valosta sen olisin voinut katsoa...laiska kun olen :) ).


KommenttiJuhana - 08.10.2004

Musta tää toinen jakso oli ihan turha. siinä oli todella vähän itse kalastusta eikä ne ees saanu kunnon kaloja, vaan jotain 20 sentin taneja. maisteli vaan jotain viskiä.


KommenttiAtzU - 08.10.2004

Täysin samaa mieltä!!


KommenttiKarvaturri - 08.10.2004

Olin kyllä kieltämättä itsekin hieman pettynyt näkemääni...Ja nyt tiedän, että en mene Skotlantiin kalastamaan, jos luvat lohipaikoille maksavat 30 000 puntaa. :)


KommenttiPatilZ - 08.10.2004

Hei Karvaturri, 30 kpunnalla saa kuitenkin vähän enemmän kuin päivän kalastusaikaa. Siinä ostaa nimittäin vastaavaa, mitä Suomessa maata ostaisi. Kalastusoikeudet.

Ja oikeesti, siellä pääsee kalastelemaan myös suurinpiirtein Suomen hinnoilla. Ja vaikka tanelit ovatkin keskimäärin pienempiä, niin noissa maastoissa ne on luomua - ja kutukypsiä pienempinä kuin täkäläiset.

Sitä paitti, mitä te klopit viskiä haukutte. Ei ne maistellu mitään "jotain viskiä" vaan single malttia. Parhaassa tapauksessa jopa sekoittamatonta yhden tynnyrin tavaraa, jossa riippuen mistä kohtaa tynnyriä pikarillisen ottaa, on aina ainutlaatuinen makuelämys tiedossa.

Sitä paitti pehmeähäkiläisten spider-perhojen resepteissä kuuluu olla ensimmäisenä työvaiheena:
1. kaada lasiin laadukasta (lue: persoonallisesti savulta ja turpeelta maistuvaa) singleä

:)


Kommenttimianka - 09.10.2004

Olenpahan edellisen kanssa samaa mieltä, vaikken jaksoa nähnytkään.

Omana kommenttinani:
Onhan ne isot kalat kivoja ja niistä tulee kiva fiilis, mutta... itselläni ainakin monet pienet kalat antaneet paremmat fibat ku isommat. Joskin _isot_ minulta ovat jääneetkin uupumaan.

Eipä silti, että niitä erityisesti kaipailisin.

...ja vielä lopuksi, se etteivät jaksossa isoja saaneet ei merkitse sitä etteikö niitä voisi olla ;)


KommenttiAtzU - 09.10.2004

Joo no tietenkin se varmasti on hienoa se aito viski, mutta kysehän oli KALASTUSohjelmasta.


Eikä siinä mitään, että kalat oli pieniä.

Kalastusta näytettiin kuitenkin korkeintaan 10 min. ja se on mielestäni kalastus ohjelmaksi liian vähän.


KommenttiVisaK. - 09.10.2004

Jes. Kerrankin kun muistan ottaa ohjelman nauhalle niin tuleekin tollasta potaskaa... Päällenauhotukseen menee :(


Kommenttiperhokalastus kunniaan - 09.10.2004

Aivan liian vähän kalastusta!! Kyllä kalastus ohjelmassa pitäisi olla kalastus pääaiheena. Vai? Viskeistä ja muista paikallisista "nähtävyyksistä" kiinnostuneille voisi tehdä oman ohjelman. Kalastusta enemmän! Aion silti katsoa muutkin osat, vaikka menee vähän ohi aiheen.


Kommenttimullomään - 09.10.2004

Höm, höm... kaikella kunnioituksella, mutta kysehän ei siis todellakaan ole KALASTUSohjelmasta, vaan erittäin tasokkaasta "on the road" -henkisestä matkaohjelmasta, jonka ideana on tutustua perhokalastuskulttuuriin ja kokkaamiseen eri puolilla maailmaa.

On kyllä aika surullista, kun näin tasokasta viihdettä kritisoivat henkilöt, joiden mielestä ilmeisesti ohjelman laatu on suoraan verrannollinen sen sisältämiin vedenloiskinta- ja kelankiljuntaminuutteihin ja saaliskalojen roikotteluun käytettyyn nauha-aikaan (pönötys in motion.)

Edellä esitetyt "Joki kutsuu" -sarjaa kritisovat kommentit ovat hiukan samaa, kuin joku valittaisi täällä, ettei Jane Austenin romaaniin perustuvassa historiallisessa rakkauselokuvassa ole tarpeeksi suoraa seksiä, vaikka siinä intiimejä ihmissuhteita käsitelläänkin...

No, onhan onneksi kotimainen ja amerikkalainen kalastusalan säälittävän surkea videotuotanto, joka vastannee paremmin monien käsitystä hyvästä luonto-kalastus-matkailu viihdeohjelmasta.


KommenttiFlyman90 - 09.10.2004

Olis kyl ollu hienoo et olis nähny ne kalat kokonaan et minkä kokosii ne on.... Se 5m vapa sydeemi oli tosi siisti..


KommenttiMatkamies - 10.10.2004

Ette oo tainnu olla Ylämailla kalassa. Mä oon ja suosittelen. Maisemat upeita ja vesi kristallinkirkasta. Olut vahvaa ja päähän menee. Ihmettelin ja ihmettelen vieläkin miten voi löytyä pieniä tammukoita lähes vaaran tai vuoren(900m)huipun tuntumasta pienestä 3*3 metrisestä puron suvannosta. Alapuolella oli sentään noin 15 m vesiputous! Ei kai niitä kukaan ole sinne istuttanutkaan. Puro oli todella pieni. Mutta kyllä oli kiva kesken 4 tunnin lenkin pulahtaa tammukoiden sekaan. Kerran vielä, suosittelen!


Kommenttijuuso_h - 10.10.2004

No suurinosa meistä varmaankin odotti hyvää kalastus-ohjelmaa, eikä mitään ''on the road'' juttua...


KommenttiDustin - 10.10.2004

Olen kanssa kattellut mainoksia tuosta PERHOKALASTUS-ohjelmasta nimeltä "joki kutsuu", ja eka jakso jäi minultakin katsomatta, ja sitten into piukeena jo viikkoa ennen timerit videoihin, ja mikä on tulos: Äijät kertoo kuinka jotain ihmeen kauheen parasta viskiä (niin kuin jotkut ovat sitä mainostaneet) tehdään, ja sitten vielä toiset kymmenen minuuttia kylien historiaa! Ai että kun kiinnostaa!! Minä luulin saavani kunnon englantilaista perhostelua kokonaiset 25 min mutta ei! Kun panin videon pyörimään, niin siitä tuli noin 20 minuuttia kelattua niitä minun mielestäni turhia kalastusohjelmaan kuulumattomia osia!

Mutta ehkä ensi jakso onkin sitten jo "laadukkaampi", toivottavasti! Eli ei muuta kun sitä orotellessa...


Kommenttiihmelaama - 11.10.2004

Noniin,

Täällähän on päästy sen perimmäisen, eli "Mitäpä se on se Suomalainen perhokalastus?", kysymyksen äärelle.

Eniten ääntä tuntuu pitävän tämä "enemmän ISOJA kaloja koskiin ja niitä täytyy saada sitten HETI"-kulttuuri.

Öljytakkikansanosa miettii hiljaa, notta mikä on mennyt kasvatuksessa pieleen...

Surullista.


Kommenttiopax - 11.10.2004

Erinomainen jakso. Pari kertaa sai nauraa tosissaan.
- opx


KommenttiZalmon - 11.10.2004

PatilZ:
Oliko Speyside-malttia? Kalamiehet ei juo kuin sitä.:)
Tormore ja mitä niitä nyt olikaan.

Sitten linnustuskautena voi lasinpohjan imuroida Islay-malttia, mutta ei muuten.:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?