Perhojen hyväksyntään päivitystä

admin, lisätty 07.11.2004 22.37 #
Perhojen hyväksyntää on muutettu hieman. Perhot luokittelee nyt laajempi käyttäjäjoukko ja heidän luokittelun perusteella perhot laitetaan normaaliin Perhorasiaan, kehitysrasiaan tai hylätään. Käyttäjien kannalta perhojen lisäys toimii aivan kuten ennenkin.

Muutoksen vuoksi perhojen hyväksyminen voi hieman hidastua, mutta ne tulevat näkyviin (tai hylätään) todennäköisesti viimeistään päivän, parin viiveellä. Selkeät huippuperhot kuitenkin hyväksytään nopeammin, koska niiden luokitusta ei tarvitse miettiä.

Muutoksen tarkoituksena on saada perhojen luokittelu entistä toimivammaksi ja tarkemmaksi.


Kommentit

KommenttiNiksaa - 08.11.2004

Hyvä sitten voin ruveta lisään perhoi ihan rauhas niin nämä todella paskat yksilöt lähtee heti litoon :D ja sitten kun pääsee edes kehitysrasiaan niin voi olla jo vähän tyytyväinen :) hyvä päivitys!!


Kommenttispider - 08.11.2004

Huippuperhot ? On vain yhden sortin huippuperhoja; nimittäin niitä , joilla saadaan kaloja . Kategoria : " tällä perholla on saatu kaloja ", puuttuu . Kirjahylly ja näyttely perhot ovat erikseen. Ja korvassa roikkuvat täydelliset sidokset.


Kommenttiihmelaama - 09.11.2004

Hämyheikki puhhuu asiaa... kriteerit täytyy sitten "ottiperhojen" kohdalla olla kohdallaan... vähintäin 10 taimenta kaudessa, lohia heinähäkillinen, taikka tukku maata järisyttäviä tärppejä ja muita tapahtumia.

Pahoin kuitenkin pelkään, että tämä osio tulisi olemaan jotakuinkin tyhjä. Ei siksi, että ottiperhoja ei olisi, vaan niitäpä ei halutakkaan niin vaan kaikille paljastaa...

Tai sitten kauhuskenaarion mukaisesti se olisi täynnä kaiken maailman jonniinjoutavia liitsejä ja tinseleitä .

Mutta ideana ihan hyvä!


Kommenttispider - 10.11.2004

Mielestäni jokainen saa sitoa mitä haluaa , mutta kalan saanti on kuitenkin pääasia minulle. Ei tulisi mieleenkään laittaa sellaista perhoa näytteile, jota en ole kokeillut ja hyväksi havainnut. Siinähän menisi sitojan maine. Kateus vie kalankin vedestä, sanotaan. Ja eiköhän tuo pidä paikaansa myös perhojen suhteen.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?