Mustad Scandinavian Open 2005 tulokset

admin, lisätty 02.06.2005 18.58 #
Mustad Scandinavian Open perhonsidontakilpailussa oli Suomella jälleen hyvä osanotto ja menestys. Useassa sarjassa suomalaisia löytyi aivan kärkisijoilta ja voitot sarjoissaan otti Joni Haapanen upealla Red&White uppoperholla, Aarne Karjala super-realistisella Splendens perholla ja Olli Oikarinen Mighty Jermon lohiperholla.

Onnittelut kaikille voittajille, upeita sidoksia.

Voittojen lisäksi suomalaiset, monista kisoista ja Perhorasiastakin tutut nimet (Perhorasian käyttäjät on linkitetty profiilisivulle), saivat hyviä sijoituksia. Junnusarjassa suomalaiset ottivat kolmoisvoiton Olli Oikarisen johdalla, toiseksi sijoittui Antti Frigård ja kolmanneksi Jari Degeström.

Lohiperhosarjassa, jossa teemana oli Thunder & Lightening Ari-Heikki Rintaniemi otti toisen sijan ja sijoittui myös vapaassa lohiperhosarjassa, jossa Joni Haapanen otti neljännen sijan.

Karvasiipisten lohiperhojen sarjassa toisen sijan otti Aarne Karjala ja kolmanneksi sijoittui Jukka Nissinen. Tässä sarjassa Ville Kyllönen oli yhdeksäs. Ville sijoittui myös uppoperhosarjassa, ollen tällä kertaa kuudes. Tämän sarjan voiton otti siis Joni Haapanen. Ville oli vielä pintaperhosarjassa upeasti toinen. Streamersarjassa Emil Korhonen sijoittui hienosti kuudenneksi Jalex sidoksella.

Onnittelut kaikille kisassa pärjänneille!

Katso täydelliset tulokset ja kuvat voittoperhoista kisajärjestäjien sivuilta.


Kommentit

Kommenttikjmakela - 02.06.2005

Onnittelut kisoissa hienosti pärjänneille!!
Hienoja perhoja ja mahdottoman hyvin sidottuja, kyllä tuollaisilla on pakko pärjätä :)

(Korjaisitko admin sitojien nimet oikein)


KommenttiHäiskä - 03.06.2005

Onneksi olkoon vain kaikille pärjänneille! :D Myös tulevaisuus näyttää valoisalta kun vilkaisee junnujen tuloksia.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?