Virhon vuoden ensimmäiset mäti-istutukset

admin, lisätty 29.03.2006 12.10 #
Viime viikon lopulla Virho teki vuoden ensimmäiset mätirasiaistutukset. Virhon hautomon vetäjä Jorma Jukarainen ja Markku Silmu kävivät perjantaina 24.3. laittamassa kolme mätirasiaa Vantaanjoen Pitkäkoskeen. Rasioissa oli yhteensä 1500 taimenen mätimunaa. Aiemmin viikolla tilattu mäti saapui Virhon hautomolle perjantaina. Rasiaistutuksia jatketaan pitkin kevättä mm. Palojoella.

Lähde: Virho


Kommentit

Kommenttiunzkipunzki - 29.03.2006

Missä päin koskea rasiat sijaitsevat? Itse kun kalastelen aika paljon pitkäkoskella ja olisi ihan kätevää tietää missä päin mätirasiat sijaitsevat, että voi sitten välttää kyseisellä alueella liikkumista ja vaikka valistaa muitakin kalastajia.


Kommenttivieras - 29.03.2006

"Viime viikon lopulla Virho teki vuoden ensimmäiset mätirasiaistutukset. Virhon hautomon vetäjä Jorma Jukarainen ja Markku Silmu kävivät perjantaina 24.4." Varmaan tarkoitetaan 24.3...(?)


Kommenttiadmin - 29.03.2006

Päiväys korjattu.


Kommenttijms - 02.04.2006

Pitkäkoskella kalastavien kannattaa ennen kesää välttää kahlaamista Pitkäkoskessa. Mätiboxien lisäksi luonnonkutua tapahtuu alueella niin taimenen kuin lohenkin osalta.

Syksyn kudussa lasketut mätijyvät ovat soraikkojen sisällä toukokuuhun jolloin niistä kuoriutuneet poikaset nousevat sieltä mataliin rantavesiin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?