Kalapaikat kartalle

admin, lisätty 03.06.2006 23.52 #
Perhorasian Kalapaikat -osiota on uudistettu ja nyt kalapaikkoja voi selailla kartan avulla. Kartta on toteutettu Googlen ystävällisellä avustuksella ja tarjolla on normaalin tiekartan lisäksi satelliittikuviin perustuva kartta-aineisto.

Olemme lisänneet paikkatiedon valta-osaan Perhorasiassa olevista kalapaikoista, mutta joistakin se vielä puuttuu. Käymme loputkin paikat pian läpi ja ne ilmestyvät kartalle aikanaan. Kaikki paikat löytyvät vanhan malliselta listaussivulta.

Jos ja kun huomaat että jokin paikka puuttuu Perhorasiasta, niin voit sen käydä lisäämässä helposti Perhorasiaan. Jos paikka on uusi ja asiallinen, laitamme sen tarkistuksen jälkeen näkyville ja liitämme paikkaan paikkatiedon. Jatkossa käyttäjä voi suoraan lisätä paikkatiedon, mutta tämä tulee mahdolliseksi hieman myöhemmin.

Paikkoihin voi myös lisätä valokuvia paikan sivulta. Kuvat antavat aina parhaan tiedon paikoista, joten ne ovat erittäin tervetulleita.

Jos siis tiedät jonkin paikan tai sinulla on valokuvia jostain paikasta, niin jaa tämä tieto muille. Kun jaat itse tietoa, jakavat muut varmasti sitä sinulle takaisin vastavuoroisesti.

Jos kartta-osion kanssa on ongelmia, niin niistä voi kertoa vaikka Risut&Ruusut -ryhmässä. Palvelun pitäisi toimia kaikilla yleisimmillä selaimilla.

Palvelun mahdollistavat Google ja Mistpool -verkkokauppa.


Kommentit

KommenttiCascade - 04.06.2006

Hieno Juttu!


Kommenttivoi lol - 04.06.2006

voi lol osaa kyl itekki ettii paikat...


Kommenttivvilho - 05.06.2006

voi lol,
"voi lol osaa kyl itekki ettii paikat..."
No niin, nythän on taas uusi hyvä paikka mistä löytää kalastuspaikat. Minun mielestäni tämä on hyvä idea, koska joskus saattaa olla vaikeata löytää jokea esim. googlen avulla.


KommenttiSepari - 06.06.2006

no ehkä voi lol osaa... mut muut ei pakosti? :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?