Vastinkosken talkoot 16.9.

admin, lisätty 13.09.2006 04.00 #
Vastinkoskella talkoillaan lauantaina 16.9. klo 10 alkaen Vastinkoskella pidetään perinteiseen tapaan hoitotalkoot kalastuskauden päätteeksi. Talkoilla varmistetaan että taimenten lisääntymisalueet ovat kunnossa lokakuun lopulla tapahtuvan kudun onnistumiseksi.

Talkoot ovat jo järjestyksessä kahdeksannet. Puhdistamme vanhoja soraikoita, siistimme ympäristöä ja jatkamme välisuvannon yläpuolisen koskialueen kiveämistä. Työskentelyn lomassa nautimme Virhon hankkimia eväitä. Ota oma muki mukaan!

Talkoisiin pyydetään ilmoittautumaan viimeistään torstaina 14.9. s-postilla Pekka Lindbladille tai puh. 050-556 7214. Perinteiseen tapaan osallistujat saavat ensi vuonna kalastusluvat alueelle alle puoleen hintaan.

Pyrimme järjestämään kuljetuksen autottomille.

Ajo-ohje:

Helsinki-Pori-tieltä - noin 3 kilometriä Karkkilasta pohjoiseen - käännytään itään Pilpalaan vievälle tielle. Ajetaan noin 8 kilometriä Lopen puolelle kunnes oikealla puolen tulee vastaan tienviitta Kiramontie. Kapeaa Kiramontietä ajetaan reilu puoli kilometriä puisen sillan yli. Kokoontumispaikka on heti sillan jälkeen kosken infotaulun luona.

Jos omistat kahluuvarusteet tai saappaat, talikon, lapion, rautakangen tai ämpärin, ota se/ne mukaasi. Niin ja muki myös.

Lähde: Virho


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?