Yli 2000:n perhon rasia

admin, lisätty 26.02.2007 21.56 #
Muutama päivä sitten Perhorasian perhomäärä ylitti 2000 perhon rajan. Perhoja on toki vuosien varrella poisteltu ja kehitysrasiassakin on melkoinen määrä perhoja, mutta kuitenkin tuon rajan ylittäminen konkretisoi valtaisan perhomäärän.

Suuri kiitos kuuluu jokaiselle perhoja vuosien varrella lisänneelle. Myös niille joiden perhoja ei enää syystä tai toisesta ole näkyvillä kuin niille lukuisille mestarisitojille, jotka laittavat taidettaan esille. Ja tietenkin myös "tavallisten" kalastusperhojen lisääjillä on tärkeä osansa. Jokainen lisäys on ollut arvokas.

Teidän käyttäjien ansiosta Perhorasiassa on ehdottamasti Suomen laajin arkisto perhoreseptejä ja koko maailman mittakaavassakin se on laajimpia. Pelkkä laajuus ei toki ole mikään itseisarvo, vaan laatukin on Perhorasiassa saatu hyvän tasapainoon. Tässä laatuluokittelussa sivuston ylläpitäjien apuna on muutamia henkilöitä, joiden työpanos on erittäin tärkeä. Heidän äänien perusteella perhot lajiellaan kehitysrasian ja varsinaisen perhorasian välillä. Kiitos kaikille luokittelussa avustaville.

Jatkossakin perhoja tulee varmasti entiseen tahtiin ja hyvä niin. Onneksi tämän rasian reunat laajenevat tarpeen mukaan.


Kommentit

Kommenttiplayer - 27.02.2007

Hieno asia koko perhorasia. Hienoa toimintaa ylläpidolta sekä luokittelussa avustavatkin toimivat asiallissti. Kiitos Teille.

Erityisesti mieltä lämmittäviä asioita on havaita aloittelijan ensimmäisen Päivän perhon esille tulo. Monelle onkin kohokohta saada perhonsa ensimmäistä kertaa vasemmasta reunasta keskelle Päivän perhoksi. Siksi toivonkin että perho otetaan vastaan positiivisin ilmauksin.

Mukava huomata että admin:kin tekee kirjoitusvirheitä... niin kuin me perhojen lisääjät. (admin, pyytäisinkin ettet korjaa sitä)


Kommenttiadmin - 28.02.2007

Pitää kato testata lukeeko näitä kukaan ;)

--
MNi


KommenttiPawe87 - 28.02.2007

Pitää yhtyä tuohon playerin esittämään kiitokseen. Vaikka ei itse ole kuin muutama perho tullut tänne laitettua, on tämä sivusto kuitenkin pakko joka päivä katsastaa. Vinkkejä on tullut omiin perhoihin poimittua kokeneemmilta sitojilta, kuin myös alottelioiden ennakkoluulottomista sidoksista! Kiitos kaikille jotka ovat mukana tekemässä näitä sivuja. Niin ylläpidolle kuin sitojillekkin!

Jatkakaa samaan malliin!


Kommenttiborsse - 01.03.2007

Virhettä hain ja löytyihän se sieltä. Tämä perhorasia on suuntautunut enemmänkin kalastavaan porukkaan ja hyvä niin. Taideperhoille suotakoon oma paikkansa, mutta pitää muistaa että kalastusta varten ns. klassiset perhotkin on tehty, aika on vaan muuttunut ja uudet tuulet puhaltaa perhonsidonnassakin. Se mitä itse arvostan, on perhojen arvioinnin muuttuminen, enään hyvin harvoin joku moittii pienestä kierrevirheestä, vaan arvioi perhon kalastuksellisia ominaisuuksia ja antaa RAKENTAVAA palautetta, miten perhoa voisi kehitellä eteenpäin, tai millaisia muunnoksia perhosta voisi tehdä. Itse kun on lähettänyt noita perhoja tuonne suomen viralliseen perhorekisteriin, niin ajattelee mihin ne lähetetyt perhot joutuvat, kalasteleeko niillä tyytyväinen "virkamies", vai onko ne jossakin säilössä. Täällä perhoihin kuitenkin pystyy tutustumaan kuvien kanssa, ja huomattakoon että kaikki perhot löytyy perhokalastajat.net osoitteesta. Kiitokset sivujen työstäjille.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?