Perhorasiaan uudistusta

admin, lisätty 01.04.2007 01.19 #
Kuten olemme aikaisemminkin monesti uutisoineet, on vapaa ja villi lohi erittäin uhanalainen Suomessa ja etenkin Itämeressä ja Perhorasiaa tullaan uudistamaan kalakantojen hyväksi.

Onneksi lohen suojelussa on positiivista kehitystä näkyvissä mm. www.lohiadressi.fi sivulla kerätyn adressin muodossa, joka toivottavasti tuottaa konkreettisia tuloksia. Suosittelemme ko. adressin allekirjoittamista kaikille.

Me Perhorasiassa haluamme myös olla auttamassa villin lohen selviytymistä omalta osaltamme. Tästä seuraa pieniä muutoksia Perhorasian toimintaan. Ensimmäisenä tekona emme enää hyväksy Perhorasiaan toimivia lohiperhoja, koska ne ovat liian tehokkaita. Sellaiset huonot lohiperhot, joilla kalaa ei saa tai saa vain joskus jonkun pienen, tullaan julkaisemaan vanhaan tapaan.

Uusien perhojen lisäksi muutosta tulee myös vanhoihin lohiperhoihin. Kaikki ns. nimetyt lohiperhot tullaan poistamaan, koska nimeämisen perusteena on perinteisesti pidetty 50 lohen saamista. Mm. kaikki klassiset ottipelit poistetaan tiukasti.

Perhorasian luokittelussa avustaneet henkilöt myöskin vaihdetaan täysin. Aikaisemmin liiankin hyvää työtä tehneet henkilöt vaihdetaan mitään perhoista ymmärtäviin henkilöihin, kuten ylläpitäjien äiteihin, vaimoihin ja tyttöystäviin. Tämä viimeistään takaa että Perhorasiaan ei pääse toimivia perhoja vaan uskomme että entistä enemmän esille pääsee mm. kauniit koruperhot.

Toivommekin jatkossa käyttäjien ottavan tämän huomioon ja lisäävän Perhorasiaan vain sellaisia perhoja joilla kalaa ei saa.

Muutokset astuvat voimaan 1.4. alkaen.


Kommentit

KommenttiPikeperch - 01.04.2007

Täytyykin tyytyä kalastelemaan silliä sieltä kuravedestä. ;)


KommenttiTuuppari - 01.04.2007

Pakko peesata Pikeperchiä ;)


Kommenttikiviharju - 01.04.2007

Hyvää aprillipäivää !!!


Kommenttiplayer - 01.04.2007

Ai... pitikö tänne lisätyillä perhoilla saada kalaakin. Kivi vierähti sydämmeltäni, koska ainakin minun sitomilla perhoilla se on ollut aivan mahdotonta. Onneksi joukkoon on mahtunut muutama 49 lohen pyydystä, joten pyydänkin ettei kukaan mene erehdyksessäkään niitä sitomaan siimansa päähän.
Vallan hyvä uudistus, olenkin lopen kyllästynyt kaiken maailman "klassikoihin", joihin ripustautuu virtavesistöissä mitä ihmeellisempiä otuksia roikkumaan. Nyt voin minäkin ottaa esille kuvausta odottaneet 6/0 ja 8/0 koukkuihin sitomani perhot. Eihän haittaa että niissä on trappia, villiä viidakkokukkoa sekä rungon koristeena itse luonnosta pyytämääni Intianvarista?

Hyvää aprillipäivää kaikille.


Kommenttikjmakela - 01.04.2007

Mitä!! Onkos tää aprillia???
Minä kun luulin, että saadaan tuohon luokitteluun
vihdoinkin jotain tolkkua;)


KommenttiMiika_ - 01.04.2007

AA--AA--APRILLIIIAAA!!!:D

Vai onko?!?!?!:O


KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 01.04.2007

Aprillia aprillia älä syö lohta vaan anna lohen elää suomen joissa ja muuallakin;)

Jes!


KommenttiOppipoika - 01.04.2007

No eihän nyt admin meitä viattomia käyttäjiä juksaisi noin ilkeesti. Vai juksaisiko???


KommenttiJuho_123 - 01.04.2007 (Muokattu 1.4, 14:19)

Hö! Nytkö se vasta tuli! Minä olenkin jo oottanut että tämä taso laskisi.. Ei aina tarvitsisi tuntikausia istua turhaan väkertämässä muka jotain perhoa.. Eli eikö olekkin parempi että perhojen ei tarvitse enää olla niin hyviä!!? Minusta ainakin.. Pistin heti tuumasta toimeen.. Katsokaa liitekuva.. :) Jess, vihdoin sidonnasta tuli huvia! :) Ja en raaski enää ostaa tuota kallista sidontalankaa vaan sidon tästä lähtien jesarilla!! Mahtava fiilis...

Kiitos Admin!


Kommenttitapio - 01.04.2007

Ohan tää nyt vähän naurettavaa


Kommenttiadmin - 01.04.2007

Kierre vinossa Juho.


Kommentti-jyke- - 01.04.2007 (Muokattu 1.4, 18:42)

EI HYVÄ!! jos tuo on totta!!!

Toivotaan aprilli pilaa...


KommenttiJuho_123 - 01.04.2007

No himputti, niimpä onkin! Miten mää en hokannut... ;)


Kommenttiadmin - 01.04.2007

Sehän oli vaan kehu, uusien kriteerien mukaan.


Kommentti-jyke- - 01.04.2007 (Muokattu 1.4, 19:29)

Mikä muuten tuo "jesariviritys" oikein on...??
Pakko tämän on olla huijausta..!!


KommenttiJuho_123 - 01.04.2007

Tuo "jesariviritys" on ihka ensimmäinen perho uusien sääntöjen aikana perhorasiassa.. Jotenkin tuo perhon värimaailma miellyttää.. Eikö?


KommenttiF-Fly - 02.04.2007

Tuo perhohan on täysin laiton, eihän yksikään lohi tuota vastusta! ;) On kyllä mennyt aprillipilan taso huonommaksi, oliko se viime vuonna kun selitettiin ummet ja lammet, että tulee vapaa-ajan keskus bonefisheineen ym. niin mie otin ihan tosissaan ja innolla bonefisheja odottelinkin hieman aikaa. (en muistanut koko aprillipäivää! :D)


Kommenttipikkujuso - 02.04.2007

Minusta on jo tyhmää poistaa hyvät perhot!!! Ajattelin että jos täällä on huonoja perhoja niin alkaa käyttäjät(ja perhot) vähentyä. Muualta en oo oikein löytäny perhoja ja kun tämä sivusto muuttuu huonommaks, nii mistäs niitä perhoja löytyy?


KommenttiSalmo trutta - 02.04.2007

Ei hätää Juso, aprillipila (ja hyvä sellainen) oli kyseessä... Mikäli siis ymmärsin kommenttisi oikein.


Kommenttitoma - 02.04.2007

laitonta tuommonen huijjaus, pitäs kieltää lailla


KommenttiOppipoika - 02.04.2007

Itsekkin lankesin tuohon pilaan.
Kusettavat hyväuskoisia käyttäjiä joista osa on keskenkasvuisia.
No huumoriahan tämä. :)


KommenttiTOT - 04.04.2007

Toi oli tosi hyvä pila! Itse kun luin tota luulin ihan tosissani että täältä poistetaan kaikki toimivat perhot! Mutta siinä kohassa kun ylläpitäjät oliskin äitejä, vaimoja ja tyttöystäviä rupesin kyllä haistamaan palaneenkäryä:D


KommenttiFancy^trout - 04.04.2007

Tämä oli huono.. Ei tuollaiseen halpaan voi mennä. Heti huomasin mistä oli kyse. :) Toisin kuin viime kerralla. Viime vuoden artikkeli oli uskottava, kunnes huomasi että sitähän toistetaan samaa juttua koko ajan, jotta se näyttäisi pitkältä jutulta. Menin itsekkin halpaan viime vuoden jutussa... :)


Kommenttipikkujuso - 07.04.2007

Siis aprillipila... Tämä kostetaan... Kusetan vielä modeja ;). Menin lankaa OIKEESTI. Meinasin tuhota tunnuksen. En huijaa. Muuten, mikäs se viimevuoden juttu oli? En ollut rekisteröitynyt silloin vielä

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?