JIM: Norjan Stjørdali

admin, lisätty 02.05.2007 04.05 #
JIM:ltä tulee torstaina 3.5. kello 18:00 lohen perhostusta Norjan perinteikkäällä Stjørdalilla. Olosuhteet ovat nyt kohdallaan ja "Kiirastulen" isot lohet ottipäällä.

Ohjelma uusitaan perjantaina 4.5. kello 16:05 ja lauantaina 5.5. kello 17:30.


Kommentit

KommenttiNuorukainen - 04.05.2007

Hyvä ohjelma... taas kerran :) Muutama sellainen kohta oli missä kaloja hiplattiin aika paljon ja turhaan, ja sitten vapautettiin, mutta kokonaisuudessaan vallan mainio ohjelma.


Kommenttimianka - 04.05.2007

On kyllä paras kalastusohjelma, mitä olen nähnyt.

Sen yhden kalan mitä ne siinä räpelsi enemmän ja jonka mittasivat rantakivillä ottivat ylös, kun oli perhon imaissut nieluun.

Ei niitä muita mun mielestä liikaa hiplattu. Käsin kun yrittää kalan ottaa kiinni, niin siinä välillä ote lipsuu. (joidenkin mielestä ainoa oikea tapa ottaa lohi ylös on juuri käsin)

Ainoa huono tuossa sarjassa on kuvanlaatu tai lähinnä kai häiriöt lähetyksessä tjsp.


KommenttiNuorukainen - 04.05.2007

Kyllä siinä aika alkuvaiheilla oli yksi (muistaakseni n. kymppikiloinen) lohi, jota molemmat jätkät silittelivät, vaikka olivat jo mitanneet kalan... en tahdo olla nipottaja, mutta minusta se se oli vähän turhaa. Vaikka onhan se varmasti todella mahtava tunne, kun on isohkon lohen saanut ja on ihan täpinöissään, mutta minusta turhat silittelyt ja kalan "hieronnat" ovat aivan "paskamaista" hommaa... kala vain vahingoittuu... ottaa vaikka muutaman kuvan kalasta muistoksi :) Ja jos ruokalalaksi ottaa niin sehän on sitten aivan eri juttu, kuten nyt yhdelle fisulle kävi. Mutta kyllä nuo ukot osasivat käsitellä kaloja mielestäni kiitettävästi, ja erinomaisesti verrattuna niihin "sveduhiplareihin" :D

Itse en viitsi koskea kaloihin lainkaan, ellen ota ruokakalaksi. Jos on aivan välttämätön tilanne, niin otan sormenpäillä kalan huulesta kiinni ja pujotan koukun irti. Ja onhan se niin, että ainoa oikea tapa ottaa kala ylös on paljain käsin (tai niin minä yleensä teen ruokakaloille) :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?