Kalapaikkojen etäisyyshaku

admin, lisätty 17.06.2007 12.18 #
Kalapaikka-osiota on uudistettu sen verran, että nyt voit hakea kalapaikkoja niiden etäisyyden mukaan Suomen kunnista. Voit esimerkiksi listata paikat, jotka ovat 50 km säteellä Jyväskylästä.

Näin löydät entistä helpommin kalapaikkoja tuntemattomienkin kaupunkien läheltä vaikka työ- tai muun reissun yhteydessä tai kotisi läheltä. Hakuun pääset Kalapaikat -osion sivulta.

Osasta kalapaikkoja ei vielä ole paikkatietoa, mutta pyrimme paikkatiedon lisäämään pikkuhiljaa kaikkiin paikkoihin ja jatkossa toivottavasti käyttäjätkin pääsevät paikkatietoja lisäämään.

Toivomme jälleen tästä haku-ominaisuudesta palautetta, toimiiko ja onko parannettavaa?


Kommentit

Kommenttiperza - 18.06.2007

Se ois tietysti hyvä jos eräisyydet olis lyhintä mahdollista reittiä, eikä linnuntietä, mutta voi kyllä olla aika vaikea toteuttaa.
No onnistuu tuo reitin mittaus toisaalla(eniro) kuitenkin. Muuten kyllä ihan hyvältä vaikutti näin pika testauksella.


KommenttiWalastaja - 18.06.2007

Hieno uudistus, josta varmasti apua esim. yllättävien reissuen osuessa kohdalle.


KommenttiJ-P Pohjola - 19.06.2007

Tämä on varmasti oiva apu todella yleiseen kysymykseen mihin törmää keskustelupalstoilla jatkuvasti. Esim: "Mitä hyviä paikkoja on 200km säteellä Helsingistä?"


Kommentti[Titti] - 20.06.2007

Joo musta toi on muuten ihna hyvä mutta näyttää vain nuo paikkojen etäisyydet on otettu suoraan linnuntietä pitkin... Esim. Nokiselle on oikeasti kuopiosta n. 75km tietä pitkin, mutta linnuntietä tuo 45km. Mutta propsit saa ylläpito silti tästä uudistuksesta...! :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?