Vastinkosken kunnostustalkoot 15.9.

admin, lisätty 10.09.2007 05.01 #
Virho (Virtavesien hoitoyhdistys ry) järjestää jo perinteeksi muodostuneet Vastinkosken perhokalastusalueen hoitotalkoot lauantaina 15.9.2007 klo 10 alkaen.

Vastinkosken lisäksi talkoilemme joen ylävirrassa, Pilpalan Vääräkoskella. Puhdistamme ja lisäämme taimenten kutupaikkoja ja parannamme rapujen ja vesihyönteisten elinalueita. Työskentelyn lomassa nautitaan Virhon hankkimia eväitä ja kylmiä juomia.

Talkoisiin pyydetään ilmoittautumaan 13.9. mennessä Pekka Lindbladille, puh. 050-556 7214 tai sähköpostilla: pekka.lindblad@kolumbus.fi. Osallistujat saavat vuodeksi 2008 tuntuvan alennuksen perhokalastukseen Vastinkoskella.

Virho on vuonna 1990 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on edistää monimuotoisen joki- ja puroluonnon suojelua ja elvytystoimia. Jäsenistö koostuu kalastuksen harrastajista ja vesialan ammattilaisista. Toiminta perustuu kokonaan jäsenistön aktiivisuuteen, joka onkin jatkuvasti lisääntynyt. Tällä hetkellä Virhon merkittävimpiä projekteja ovat purokunnostukset Vantaanjoen ja Karjaanjoen vesistöalueilla.

Lisätietoja Virhosta ja Vastinkoskesta löytyy osoitteesta: http://www.virtavesi.com.


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?