Perho 2008 -messut 19-20.4

admin, lisätty 15.04.2008 07.49 #
Jokavuotiset perhomessut järjestetään jälleen Tampereella tulevana viikonloppuna 19-20.4. Messuilla on perinteiseen tapaan sidontanäytöksiä, sidontakilpailut, heittoallas ja monia näytteilleasettajia.

Katso ohjelmatiedot perhomessujen sivuilta.


Kommentit

KommenttiGlenButerol - 15.04.2008

Lauantaina olis tarkoitus mennä käymään, joten hymyillään kun tavataan=)


Kommenttiplayer - 15.04.2008

Kas kas... Käyppäs sanomassa Manulle "moi", pitäisi mestarin olla Eräkontion steissillä. Pyörähdän minäkin siellä lauantaina jossain välissä, kun sattuu muutakin asiaa olemaan niille kulmille.


KommenttiGlenButerol - 15.04.2008

Asia vilipitön=) Odotinkin että manu ainakin on siellä.


Kommentti-jyke- - 17.04.2008

Pitäisivät toiset messut täällä "lapissa" niin pääsisi itsekkin joskus käymään...


Kommenttifly - 18.04.2008

taidan mennä sunnuntaina...en jaksanu talkooporukkaan ilmottautua laiskana poikana.


Kommenttiplayer - 20.04.2008

Tuli poikettua. Jumiinnuin pitkäksi aikaa Jukaraisen Ilkan vitriinien ääreen... kaverini Mikko tuntui alkavan rakentaan jo leiriäkin vitriinien viereen. Toivottavasti muistavat pyyhkiä nenän jäljet vitriineistä jotta muutkin erottavat kauniit lohiperhot.

Muuten kaksi tuntia vierähti muutamien tuttujen kanssa jutellessa, ja poikkeuksellisesti en tehnyt yhtään ostosta messuilla. Väkeä tuntui riittävän, yllättävän paljon avauspäivänä.

Mutta, suosittelen poikkeamista, ja kannattaa varata aikaa, minulla sitä ei tällä kertaa ollut.

Niin, kyllä pohjoiseenkin pitäisi samanlaiset messut saada. Helsinki ja Tampere on monelle turhan kaukana. Aktiivisuudesta se taitaa olla kiinni, jokin sopiva paikka halli tms ja seuroilta vapaaehtoisia tekijöitä mukaan, ei ne mitään mahdottomuuksia olisi järjestettäväksi.


KommenttiGlenButerol - 20.04.2008

Juu tuli kans käytyä ja se muutama tunti siellä vierähti. Ihan jees kokemus oli. Petriä en tunnistanu vaikka manun mukaan oltiin samaan aikaan paikalla=) Kahluuvermeet, muutama karvatupsu ja mikä tärkeintä Wanhat Suomalaiset Lohiperhotkirja löytyi sieltä..=) Ainut mikä ois voinu olla näin äkkiseltään mietittynä toisin niin opastukset, ensimmäinen opasteviitta oli hallin oven edessä (Perhomessut--->2m =))


Kommenttiplayer - 20.04.2008

Joo, en ole sellainen luonteeltani että innostuisin "änkeämään karaoke-lavalle esiintymään". No, täytyy katsoa mikä on tilanne ensi vuoden messuilla...


Kommenttibaldie - 21.04.2008

Kuka muuten vei sidontakisan? Visa?


Kommenttiperhonsitoja90 - 21.04.2008

Sunnuntaina tuli Pielavedeltä asti pyörähdettyä. Hienot messut oli!Ensimmäistä kertaa olin käymässä ja teki kyllä vaikutuksen se tavaran- ja ihmistenpaljous.Sidontatavaraa tarttui mukaan vähän liiankin kanssa:DManuakin kävin jututtamassa ja uusimpia kehittelemiäni lohiperhojani arvioituttamassa.Laitan jossain vaiheessa esille;)Mukavaa oli myös turista Suomen perhonsitojien parhaimmiston (mm. Karjalan Aarne, Rintaniemen Ari-Heikki) kanssa. Ensi vuonna uudestaan!

Jaakko


Kommenttiplayer - 21.04.2008

Pikaisella tiedustelulla voiton taisi pokata Haapasen Joni ja Stenberg:n Mikko oli kakkosena... jostain rungon värin tai laadun unohtamisesta taisi jäädä ykköstila kiinni. Onnittelut mitallisteille.

Manu taisi olla suosittu kaveri... yksi jos toinenkin oli käynyt tervehtimässä. Mikä ettei, mukava kaverihan Manu on, messuilla vaan tuppaa olemaan sen verran kiireinen kaveri että jutustelut voi olla lyhyitä. Jaakko, tuliko hyvää palautetta?

Minullakin oli messuilla perhorasia mukana, sellainen Mahonkilaatikko ja valkoinen muovikassi... jos joku sattui kiinnittämään huomiota. Juttu seuraa löytyi, Mikon lisäksi muistakin tuttuista Veli Autti, Pekka Salo, Ari-Heikki tietysti ja muitakin enemmän ja vähemmän tuttuja. Messu-isäntä oli kovastikin kiinnostunut perhorasiani sisällöstä... mitä lie mielessä liikkunut... no, sen sisältö aikanaan tullee esille jossain yhteydessä.


KommenttiAntti_H - 21.04.2008

Sunnuntaina olin, ja ostin aloitus setin.
Eikun harjoittelemaan :D


Kommenttiperhonsitoja90 - 23.04.2008

Player:

No hyvää palautetta tuli. Kehui uusimpia tuplakoukkuun sidottuja lohiperhojani. Hyvä etten kehuista lentoon lähtenyt...:D En nyt ihan sellaista kehuryöppyä odottanut. Myös hyviä vinkkejä sain. Pitääpä lähiaikoina lisäillä taas uusimpia sidoksia:) Saa muutkin arvioida kuin Manu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?