Haetaan perhojen luokittelijoita

admin, lisätty 16.04.2008 18.59 #
Perhorasiaan haetaan yhtä tai useampaa uutta perhojen luokittelijaa. Luokittelusta voit lukea lisää tulevat perhot sivulta. Luokittelijoita kaivataan lisää, jotta perhojen luokittelu toimii jatkossakin kohtuu nopeasti. Luokittelu toimii vapaaehtoispohjalta, eikä siitä makseta erityistä korvausta.

Luokittelu tapahtuu selaimella helposti. Luokittelijoille näytetään luokittelussa olevan perhon resepti ja muutama vaihtoehto luokitteluksi (hylkäys, kehitysrasia ja hyväksyntä). Mitään erityisiä teknisiä taitoja ei tarvitse osata ja aikaa tähän kuluu arviolta korkeintaan 10-20 minuuttia/viikko.

Luokittelijoilta vaaditaan hyvää kokemusta perhonsidonnasta. Palkittu MM -tason sitoja ei tarvitse olla, mutta ei sitä katsota myöskään esteeksi. Tärkeintä on kiinnittää huomiota perhon sidonnan laatuun, ottaen huomioon myös perhon reseptin ja kuvauksen kieliasua ja kuvien taso. Pääpaino kuitenkin perhon sidonnassa.

Yleislinjaus on että luokittelijan tulee omata usean vuoden kokemus perhonsidonnasta ja luokittelijan olisi mielellään tullut julkaista ainakin muutama perho Perhorasiassa, jotta tämä voidaan todeta käytännössä.

Jos olet kiinnostunut tulemaan luokittelijaksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen hakemus@perhorasia.fi. Sähköpostissa kerro vähintään seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti-osoite
  • Tunnus perhorasiassa
  • Lyhyt perustelu/kehu miksi olisit hyvä luokittelija

Lähetä hakemus siis osoitteeseen hakemus@perhorasia.fi. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 25.4.2008, jonka jälkeen hakemukset katsotaan läpi ja mahdolliset uudet luokittelijat valitaan, jos sopivia löytyy.

Hakemuksiin ei anneta palautetta ja valintoja ei perustella eikä valittujen luokittelijoiden nimiä tai tunnuksia julkaista. Jos asiasta on yleisiä kysymyksiä, voi niitä jättää tämän jutun kommentteihin, niin ne näkyvät muillekin. Yksittäisiä hakemuksia koskeviin kysymyksiin ei vastata.


Kommentit

KommenttiMikkoko - 27.04.2008

Onko luokittelijat jo valittu? Ilmoitetaanko perhorasia.fi:ssä kun valinnat on suoritettu? :)


Kommenttiadmin - 01.05.2008

Luokittelijat on nyt valittu ja valituille on lähetetty sähköpostia. Hakemuksia tuli sen verran paljon, että kaikkia ei käytännön syistä voitu valita tällä kertaa. Hakemukset on kuitenkin tallessa ja jos lisää luokitteluita tarvitaan, niin aikaisemmin hakeneet ovat etusijalla.

Kiitos kaikille kiinnostuneille.


KommenttiMikkoko - 02.05.2008

Näillä mennään :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?