Perhokuvien muokkaus

admin, lisätty 11.10.2008 20.44 #
Monesti perhojen kuvat paranisivat kertaluokalla, jos ne rajattaisiin paremmin. Yleensä tähän tarvitsee käyttää jotain kuvankäsittelyohjelmaa, joka voi olla monelle hankalaa. Niinpä lisäsimme Perhorasiaan mahdollisuuden rajata kuvia helposti suoraan selaimella.

Kun olet luomassa perhoa, niin sen vasemmalla olevien esikatselukuvien vieressä on muokkausikoni, jota klikkaamalla pääset rajaamaan kuvan uudelleen.

Rajaus onnistuu helposti vetämällä uusi rajaus hiirellä kuvaan ja painamalla "Rajaa" -nappia.

"Rajaa" -napin painamisen jälkeen näet esikatselun rajatusta kuvasta ja voit tallentaa sen tai tehdä uuden rajauksen.

Kuten huomaat kuvista, niin hyvin rajattu perho on selvästi näyttävämpi.

Kuvat kannattaa rajata niin, että perho täyttää lähes koko kuva-alan, jolloin perhon yksityiskohdat erottuvat parhaiten. Näin perhoa on mukavampi katsella ja saat parempia kommentteja perhosta.

(Perhon kuva MiGSi)


Kommentit

KommenttiMiGSi - 11.10.2008 (Muokattu 12.10, 00:47)

Näin ne jutut kulkee...:D
- Kuvien alapuoliset tekstit häviää.
Kiitos T:MiGSi


Kommenttiadmin - 12.10.2008

Niinpä katoaa, nyt on se korjattu.


Kommenttiplayer - 12.10.2008

Hienoa, ehkä nyt minäkin heikon näköni kanssa alan erottamaan sidoksen yksityiskohtia paremmin. Esimerkki kuvaan admin olet valinnut vieläpä hyvän kalastusperhon.

Yleisestihän perhorasia taitaa olla muuttumassa sidontaansa kehittävien foorumiksi, ainakin lohiperhojen osalta. Ei ihan heti tule mieleen muuta foorumia missä perhot on niin kätevästi haettavissa kuin täällä. Hyvähän niitä täältä on etsiäkin kun tyylivalikoimaa on riittävästi ja reseptitkin löytyy perhon kuvan yhteydestä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?