Huutokauppa Virhon tukemiseksi

MNi, lisätty 06.12.2008 23.06 #
Perhokalastajat.netissä järjestetään jälleen huutokauppa Virtavesien hoitoyhdistys ry:n tukemiseksi. Huutokauppa päättyy 21.12.2008 klo 21:00, jolloin kaikki kohteet sulkeutuvat. Perhokalastajat.net toivoo, että sivuston käyttäjät osallistuvat aktiivisesti huutokauppaan sekä laittamalla tuotteita huudettavaksi, että huutamalla niitä. Viime vuonna huutokaupassa kerättiin rahaa virtavesien hyväksi 2086 €.

Virtavesien hoitoyhdistys ry eli Virho tavoittelee virtavesien tilan ja kalakantojen kohentamista niin lähelle luonnontilaa kuin mahdollista. Toimenpiteinä ovat koskien, purojen ja vastaavien kunnostaminen mm. soraistamalla (kutupaikat), kiveämällä (suojapaikat) ja kalateitä rakentamalla (vaellusmahdollisuuksien palautus).

Lisäksi Virho on mukana alaa koskevissa työryhmissä, harrastaa valistustyötä esim. tiedottamalla ja ylläpitää mätihautomoa jalokalakantojen kotouttamiseksi uusiin vesistöihin. Kestävän kalastuksen periaatteen toteuttaminen ja sen mukaisen mallikalapaikan (Vastinkoski) hoito ovat myös Virhon työlistalla.

Virhon toiminta perustuu jäsenten vapaaehtoistyöhön. Varat kunnostuksiin saadaan viranomaisilta ja lahjoituksina.

Huutokaupan säännöt ja ohjeet näet Perhokalastajat.net:stä.

Osallistu huutokauppaan.

Huom! Huutokaupassa näkyvät myös viime vuoden kohteet, ne ovat lukittuina viesteinä, eikä niihin voi luonnollisesti tehdä huutoja.


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?