Päiväkirjakisa: voita 50 euron lahjakortti

admin, lisätty 02.06.2012 20.11 #
Palkitsemme elokuuhun saakka joka kuukausi yhden päiväkirjamerkinnän 50 euron lahjakortilla Mistpoolin verkkokauppaan. Lahjakortilla voi hankkia mitä tahansa tuotteita Mistpoolin valikoimasta.

Kisaan osallistuvat automaattisesti kaikki kyseisen kuun aikana tehdyt merkinnät. Merkintöjä pääset lisäämään Perhorasian Päiväkirja -osiossa klikkaamalla sivun yläpalkista "Luo uusi" -linkkiä.

Voittaja valitaan seuraavasti: valitsemme lisätyistä merkinnöistä mielenkiintoisimmat, joiden joukosta voittaja arvotaan. Valittaa tehtäessä kiinnitetään huomiota mm. merkinnän mielenkiintoisuuteen ja laadukkuuteen, joten laatuun kannattaa panostaa. Voittaja ei välttämättä ole se jossa on saatu isoin kala tai se jossa kalastus tapahtuu maailman toisella puolella. Toki nämä eivät voittoa estä.

Palkitsemme siis yhden päiväkirjamerkinnän joka kuukausi 50 euron lahjakortilla Mistpoolin verkkokauppaan. Kuukauden voittaja julkaistaan aina seuraavan kuukauden aikana. Kisa on voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2012.

Nyt siis kalaan ja reissusta merkintä päiväkirjaan.


Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?