Hunsalanjoen talkoot 15.9.2012 (Loppi)

admin, lisätty 11.09.2012 05.07 #
Lauantaina 15.9. talkoillaan Lopen Hunsalassa. Hunsalanjoen Vastinkoskella kunnostetaan taimenille kutupaikkoja ja poikasalueita yhteistyössä Pilpalan osakaskunnan kanssa. Alueen taimenkanta on viime vuosina huolestuttavasti taantunut. Talkoilla ja koskien rauhoituksella pyritään saamaan joen taimenkanta uudelleen nousuun.

Talkoisiin pyydetään ilmoittautumaan Pekka Lindbladille, joka antaa myös lisätietoja, 050 556 7214, pekka.lindblad(at)kolumbus.fi


Kommentit

KommenttiPekkaL - 16.09.2012

Lauantaina 15.9.2012 järjestettiin perinteiset Hunsalanjoen koskien hoitotalkoot. Tällä kertaa keskityttiin Vastinkosken soraistamiseen. Hunsalanjoen osakaskunta oli hankkinut 18 tonnia soraa ja kaksi traktoria helpottamaan soran liikuttelua.

Kansainvälinen huolinta-alan yhtiö DHL ja sen kalakerho tempaisivat osallistumalla talkoisiin peräti viisitoistahenkisellä joukkueella. Ottakaahan mallia muutkin yritykset ja kalaseurat!

Hankalasta maastosta huolimatta sorat saatiin ahkeran talkooväen voimin tehokkaasti koskeen uhanalaisten taimenten iloksi. Toivottavasti jokialueen harvalukuiseksi käyneet taimenet löytävät uudet soraikot ja kelpuuttavat ne kutupaikakseen.

Uhanalainen taimen, Hunsalan Osakaskunta ja virtavesien hoitoyhdistys kiittävät ahkeraa talkooväkeä!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?