Vantaankoski (Vantaa) | 19.8.2004 15:00

KommenttiMNi - 19.08.2004

Pikainen kurkistus Vantaankoskelle vesitilanteen osalta. Vesi oli oikein hyvällä korkeudella ja pahin sameus poistunut. Näkösyvyyttä ei kuitenkaan ollut kuin arviolta 40 senttiä.

Hajuhaittojakaan ei ollut, joten kalaan varmaan Vantaanjoellekin voi hyvinkin mennä. Luulisi nousukalojen nyt viihtyvän joessa, kun vettä on riittävästi.

Kommentit

Kommenttijuuso_h - 19.08.2004

Kivan näköinen uudistus tuo kuva juttu tuohon etusivulle!


KommenttiPolarFly - 19.08.2004

kyllä tuo on kuitenki kaamee tulva ku oon semmone vantaankosken vakio "rassaaja" tossa yläosan haarassa on todella hyvä koskipaikka ... tai ainakin oli ennen tulvia.. mutta kiitos tiedosta MNi. Eli voin hyvissä mielin mennä lohikuninkuuskilpailuihin lauantaina.. meen hunttaa pääpöttia..


KommenttiPolarFly - 19.08.2004

Mjoo en voinu liittää tätä tuohon ekaan juttuun että jos admin vois olla kiltti ja liittäis tän kuvan tuohon ettei tuu liikaa erijuttui tähän?


Tosson kuva siitä ku se on hyvässä kunnossa tuo kala-paikka Tosson kuva siitä ku se on hyvässä kunnossa tuo kala-paikka
HIhaihaho.bmb.bmp (443.2 KT)

KommenttiKUNINGASKALASTAJA - 20.08.2004

Kaikella kunnioituksella, mutta minä olin 19.8 about 8 tuntia sekä vantaan että mustakoskella. Odotan mielenkiinnolla sitä, että mitä kaikkea vedestä löytyypi, kunhan vesi tuosta hieman laskee. rannat olivat täynnä lasia ja muovia ym. Ei ole mielestäni mikään kehuttava paikka kalastettavuudeltaan tällä hetkellä pohja on varmasti täynnä mitä lie roinaa ja puun oksia ym. päivän saalis oli noin puolikiloinen turpa. eikä muuta sitten tullutkaan. illan suussa , noin kello 20.00 kirret hyppelivät muutamia minuutteja , mutta lopettivat hieman sen jälkeen kokonaan tuolla mustakoksen montun kohdalla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti