Karkkilan kosket (Karkkila) | 17.4.2005 17:00

KommenttiDustin - 23.04.2005

Lährettiin taas kaverin kanssa kopaseen karkkilan jokia. Aloteltiin perinteen mukaan katlalta ja jatkettiin sieltä pitkälälle.
Katlalla ei sitten minkäänlaista tapahtumaa, TAASKAAN! Joten lährettiiinkin sitten aika piakkoin pitkälää kohti. Siellä parkkipaikalle päästyämme saatiin lisää itsevarmuutta: Ukko sano että ei siellä vielä mikään liiku, jahka tulee lämpösempää ja ötököitä, niin sitte.. No lähettiin kuitenkin kokeileen, vaikka pienoinen epävarmuus kyllä jyskytti takaraivossa. No kun saatiin sitten vavat suoriks ja alettiin siinä heitellä, ni eikös heti napannu pieni harri (oli muuten meikäläisen ensimmäinen). ja hetken päästä sain toisen samanlaisen (molemmat pääsi kyllä jatkaan elämää). Kaverilla oli vielä hieman alamittainen taimen kiinni ja tuli kyllä rantaan asti mutta justiinsa siinä rimpuili ittensä irti.
Että ei nyt ihan huono reissu, vaikka kalat ei ton kummosempia ollutkaan. Saatiinpahan varmuus siitä, että joissa tosiaan jotain elämää on!:)

Kommentit

Kommenttipanu2 - 26.04.2005

Olin sattumalta edellisenä päivänä Pitkälässä, ja samat sanat: 2 harjusta (GRHE) ja 1 taimen (larva), jotain 30 cm kieppeillä. Puusta putoili hankikorreja tms joita jopa yhdessä kohtaa kala kävi poimimassa pinnalta. Siihen pinturia, ja eikös tarttunut, pariinkin otteeseen. Tämä tuskin iso veijari pääsi irti, mutta pääsipähän hieman pintaperhostelun makuun. Eli oikein hyvä reissu.


KommenttiDustin - 26.04.2005

Juu kattelin kanssa että ei se hankikorri kausi oo vielä ihan finaalissa kun nähtiin kaverin kanssa myös muutama!

Tietääkö kukaan muuten koska karkkilaan kipataan kalaa? Entäs istutetaanko sinne taimenta?


KommenttiDustin - 27.04.2005

Missäs kohtaa toi pintakäynti muuten näky?


Kommenttipanu2 - 01.05.2005

Laavun kohdalla niskalla, ihan lähellä rantaa. Siinä tuntuu olevan pikkukalaa jonkin verran.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti