Vantaankoski (Vantaa) | 11.10.2005 16:00

Kommenttitigi - 11.10.2005

Lähdimpä omin neuvoin Vantaankoskelle kokeilemaan kalaonneani viime lauantain jälkeen, jolloin sain erinomaisia perhostusneuvoja Hexeniltä ja Tsipiltä ;). Paikalle saavuttuani, huomasin olevani totaalisen yksin. Aloitin kalastuksen muurilta jossa ei tapahtumia (30 min). Paikalle saapui toinen perhostelija joka oli saanut yhden kirren puusillan alta. Kaveri kertoi myös että pari tuntia aikaisemmin oli istutusauto käynyt laskemassa lastinsa suvantoon. Hän myös kertoi virolaisten olevan mato-ongella puusillan luona :( . No päätin kokeilla kehä 3 sillan puoleista pientä koskiosuutta ja eipä aikaakaan kun tärppäsi. Kirpelihän (n. 1500g) se siellä siiman toisessa päässä punapäinen musta liitsi suussaan. Putsasin kalan ja vein autolle ja jatkoin kalastelua kehän siltojen alla jossa yksi pienemmän kirren karkuutus. Siirryin takaisin kohtaan josta olin aikaisemmin kalan saanut, ja eipä aikaakaan kun taas iski. Tälläkertaa aikamoisen pirteä kirre (vähän isompi kuin edellinen) ja väsytys kesti noin 10 min. Kirrelle kelpasi kiiltolarva sivutapsista. Kalan putsasin ja vein autolle ja lähdin hyvällä mielein kotiin. Tais Hexenin ja Tsipin opit menä perille:) Kiitos nyt vielä kerran heille! Kuvia ei valitettavasti ole kuin ottivieheistä sori! Enskerralla otan kameran mukaan.

Kommentit

Kommenttivieras - 11.10.2005

minkäs lainen resepti tossa larvassa on?


Kommenttihexen - 11.10.2005

Näinhä se menee!!!

Onnittelut hyvästä kalapäivästä ja ota ihmeessa kamera ens kerralla mukaan;)

Kiiltolarvakin on hyvin sidottu ja se on saanut painotuksen kuulasta.


Kommenttivieras - 11.10.2005

juu onnee kaloista. itekki tarttis jotain vinkkejä että sais saalistaki joskus. Et kaikki vinkit on kyllä tervetulleita :)


Kommenttitsipide - 11.10.2005

Hyvä Timo!! Niin sitä pitää! Onnittelut kaloista!!


Kommenttitigi - 11.10.2005 (Muokattu 11.10, 22:39)

Larvan pupan kumpi nyt sit onkaan (sidonnan aloittelija kun olen) :) sidoin no 8 pupa koukkuun, 1 kerros 0,15 lyijyä, kuulapää, takaruumis dark brown scintilla dubbing, eturuumis jäniksen korvakarva, kierre ohut kuparilanka, kalvo flashbou mirage sheet opal (ostettu honkkarista) ja musta lanka. Kiitokset


Kommenttivieras - 12.10.2005

ok kiitos ohjeesta. itekki ihan alottelija vielä mut tälläsiä otti perhoja on kyllä mukava sitoa tulee sit minkä näkösiä tahansa ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti