Vantaankoski (Vantaa) | 12.10.2005 12:00

Kommenttitigi - 12.10.2005

Lähdinpä taasen kalaan kun en enää jaksanut kotona istuskella. Sää oli mitä parhain ja aloittelin kalastuksen muurilta jossa ei tapahtumia. Siirryin kohti kehän siltoja jossa yksi tärppi. Paikalle saapuivat samat heput jotka olivat myös eilen perhostelemassa. Heillä oli kirjo haavissa, jonka he olivat löytäneet puusillan läheltä aivan rantavedestä. Kala oli saanut kai iskua päähän jostain. Karmeen näköinen. Oli miten oli, jatkoin kalastelua ja sain taas pari tärppiä (valitettavasti vain tärppejä):(. Kehän siltojen alla yhden kirren karkuutus. Päätin lähteä alavirtaan ja kalastelin nopeasti matkan varrella olevat montut. Saavuttuani "autiotalon" edustalle, Bang ja kirpeli kiinni. Ottipelinä jälleen punapäinen musta liitsi. Kala taisteli aikamoisesti, oli pyrstö yllättävän hyvässä kunnossa. Kala haaviin, klik kuva ja kala takaisin pulikoimaan. Kalastelin vielä hetkenaikaa puusillalle päin ilman tapahtumia ja päätin lähteä hyvillä mielin huurteiselle :)

Kommentit

Kommenttivieras - 12.10.2005

ihan hyvän näköinen kirre. onnittelut taas onnistuneesta kala reissusta ;). missäköhä tuol ois jotain "varmoja" otti paikkoja??


Kommentti/hk - 12.10.2005

Hienoa että perhokalastus maistuu ja kalaakin tulee!
Kivan näköinen kirre.
Ihan pikku vinkiksi, ettei muiden tarvi alkaa tästä vinkumaan, suosittelen että kun aiot vapauttaa saamasi kalan älä mielellään laita kalaa kuivalle maalle. Jos haluat ottaa kuvan niin yritä tehdä se ottamatta kalaa pois vedestä koko prosessin aikana.
Se tästä ja kireitä siimoja jatkossakin!


Kommenttitigi - 12.10.2005

Kiitokset vinkistä. On muuten aikamoisen vaikea ottaa kuva kun on yksin reissussa ;)


KommenttiJugudi - 12.10.2005

Mitä ihmettä tolle kirrelle on tapahtunu?????? Oliko se siis elävänä ton näkönen???


KommenttiVesa Vesikko - 12.10.2005


Olisiko voinut olla kiinni uistimessa, katkonut siimat ja myöhemmin nyrhännyt uistimen irti johonkin hakoon. Lievää tulehduksenpoikasta sitten kudoksessa. Muita ehdotuksia?


Kommenttitigi - 13.10.2005

Oli kuulemma ollut aivan rantavedessä eikä edes jaksanut uida karkuun. Karmeen näköinen se oli.


Kommenttimianka - 13.10.2005

Aika hyvän mallinen tuo saamasi kirjo, ei ole yhtään vaikea kuvitella sen pistäneen hanttiin.

On kyllä pahan näkönen toi "löytökirjo".

Niin juu ja yhdyn tohon /hk:n vinkkiin.

Pirun vaikee kyl yksin niitä kuvia ottaa. Itekin monesti jättäny kameran ihan vaan sen takia himaan, kun on niin vaikee ottaa kuvia yksin.


Kommenttikirjo89 - 13.10.2005

ootkos tulossa tigi kalalle vkoloppuna??oon lappeenrannasta tulossa sinne kalalle ja ei mitn kokemusta ko. koskesta.. :/


Kommenttitigi - 14.10.2005

Kirjo89,
valitettavasti en tänä viikonloppuna pääse työmenojen takia. Joku toinen kerta kähden kyllä mielelläni. Mustat, punaiset ja valkoiset liitsit toimii ainakin. Hyviä ottipaikkoja on muurista ylöspäin aina kehä 3 siltojen alle asti. Toivottavasti näistä neuvoista on edes hieman apua;)


Kommenttitsipide - 14.10.2005

Tuossa on pari hyvää vinkkiä miten saat yksin otetua kalasta kuvan ilman vedestä pois ottamista...ja ei se pääse pakoonkaan livahtamaan varsinkin jos laittaa haavin alle...

http://perhorasia.fi/images/full_size_images/11878.JPG

http://perhorasia.fi/images/full_size_images/12718.JPG


KommenttiJurppa - 14.10.2005

Öö.. Onko tuolla vantaankoskella jossainpäin joku voimala, jos vaikka olis ton kirren nenä kopshtanu turbiiniin..:( Mutta ihan nätti tuo ylempi kirre:)

;)


Kommenttilarvastelija - 14.10.2005

Itse olen menossa huomenna JOS ei sada tai tuule paljoa. Kireitä siimoja kirjo89:lle.


KommenttiPahvi - 16.10.2005

Mukava ei-pulla kirbeli. Hyvä, että tuollasia kalan muotosiakin vielä on :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti