Kuusaankoski (Laukaa) | 10.3.2006 09:00

Kommenttihc_flyfisher - 10.03.2006

Saavuin Kuusaankoskelle noin kello 09.00. Pikku pakkanen, semmoset 25 astetta! nipisteli mukavasti sormia ja vesi näytti aika noh...kylmältä! mutta Päivästä näytti tulevan upea!
Aloitin kalastuksen Varjolan tilan puolelta kosken niskalta, jossa heittelin valkoista leechiä ja mustaa nymfiä. Aluksi tapahtumia ei ollut, mutta myöhemmin päivällä samassa kohtaa taimen riehui siiman päässä vähän aikaa, kunnes irtosi! =(

Kävin myös toisella puolella alalaavun kohdilla kokeilemassa koijata harbeleita. Ja lopuksi sainkin kaksi 30-35 senttistä harria, jotka päästin takaisin jokeen niitä ylös ottamatta. Silmät näiltä kaveruksilta olisi paleltunut, jos ne olisi nostanut tsiigailemaan kuivaa maata. Päivän mittaan oli myös muita kaloja kiinni ympäri koskea, mutta aika huonolla menestyksellä meikäläinen tänään kaloja koijasi. Todella mukava ja piristävä päivä Kuusaankoskella! Ps. Näin nuoren "Lintuinfluenssa" joutsenen killuttelemassa joessa ja kanahaukkakin siinä lentää lörpötteli menemään... Että sillä lailla! =D

Kommentit

Kommenttitapio - 10.03.2006

voitko laitaa kuvan perhoista jolla sait taimenen ja harjuksen.vois käydä tuolla joku päivä ku asun aika lähellä ja kalaakin näköjään on.


Kommenttivilnu - 10.03.2006

On se hurja, tommosella pakkasella perhoa heittämässä. . . ?? Noh käyttäjän Nicci 'hc_flyfisher' kertookin jo kaiken. . .hyvä että tuli siiman päähän jotain liikettä kuitenkin.


KommenttiSami89 - 10.03.2006

Kuinka kalastelu onnistuu tuolla pakkasella? Käytitkö jotain jäänestoainetta vaparenkaissa ja siimassa vai putsasitko ne ja perhot joka heiton jälkeen? ;) Itse kun en tohdi lähteä viskelemään perhoa, jos lämpötila menee alle -2 asteen.


Kommenttiboron - 10.03.2006

oletkos tykännyt winstoni ascentista, tai mitä olet kerennyt kalastamaan?


Kommenttihc_flyfisher - 11.03.2006

Helposti onnistuu! Aivot siinä kyllä vähän jäätyy, mutta niitäkin pystyy sulattelemaan sitten kotisohvalla. Ei ollut minkäänlaisia jäänesto aineita eikä muitakaan aineita. Tässä kuva perhoista!


KommenttiSami89 - 11.03.2006

Täytyy sanoa, että melko kylmähermoinen kaveri. ;) Et tainnut kuitenkaan kahlailla...heh. Mun hermot olisi ollut kylläkin aika kovilla tuon siiman ja vaparenkaiden jäätymisen ansiosta. :(


Kommenttipohjaaja - 11.03.2006

voi olla, ettei -25 asteessa renkaiden jäätyminen ole ongelma(?) vesi kun jäätyy jo siimaan ja karisee pois renkaissa.


KommenttiSetä Winston - 11.03.2006

Oikein mukavan tuntuinen tuo Ascent oli ja tuntui heittävän helposti! Boronista on kokemusta, eikä vapa varmasti aivan siihen ominaisuuksissaan yllä mutta eipä hintakaan ole Boron :)

Talvikalastus on hienoa hommaa kunhan varustepuoli on kunnossa ja sekopäisyyttä löytyy - monilla koskilla varsinkin syksyllä istutetut kirjolohet on kivaa pyydettävää ja niitä viitsii ruuaksikin ottaa. Ja nättejä kuvia, tähän aikaan saa kameralla ihmeitä aikaan ;)


KommenttiPerho-Timo - 11.03.2006

Kylmähermoinen kaveri kieltämättä. Taitaa olla yksi Suomen ainoista koskista kun ei jäädy koko talven aikan ollenkaan. Kuulemma vasta kun 30 raja paukkuu niin alkaa niska jäätyä. Jos nyt ihan oikein muistan kioskin myyjien tarinat.


Kommenttiepa - 12.03.2006

nääh, kyllä nyt on kioskin pitäj kertonu omiansa, ainakin täällä länsisuomen läänissä iso osa koskista jää vapaaksi, herraskoski, ym


Kommenttihc_flyfisher - 12.03.2006

Olen tykännyt itsekin Ascentista. Heittää kyllä siimaa nopeasti ja vaivattomasti!

Arvatkaapa mitä poijjaat!!!

Olin tänään ja eilen Kalmukoskella Saarijärvellä kalassa. Elämäni vaikeimmat kalat ongin pois sieltä.
35cm, 37cm, 38cm ja 40cm harjukset Otti Vapaasti virran mukana lilluttamalla hienosti risukoppiin.

Kaloja ei todellakaan saanut helposti!!!! Ne otti aivan perkeleen varovasti ja ne olivat kyllä todella hienoja kaloja. Älyttömän pulleita!

Reissun lopuksi tipuin vielä jäihinkin! Se kruunaa kaiken!!! Hienoa oli!! =]


KommenttiAnttiLehto - 12.03.2006

Kyllä on kaverilla nimi miestä myöten...;)


Kommentti^^Perhostelija^^ - 26.04.2010

Jokos kuusaankoskessa kala on otillaan?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti