Jyräänvirta (Kouvola) | 25.3.2006 19:56

KommenttiI. Räty - 25.03.2006

Lähdettiin parin kaverin kanssa purkamaan paineita ja mä testailin uutta vapaa. Aamu oli aurinkoinen, mutta juuri kun joelle saavuimme (klo 15) Alkoi pilviä kerääntyä ja lunta sataa. No siinä sitten heiteltiin puoli kuuteen asti ja lähdettiin kotiin. Kaloista ei havaintoja. Yhden sumarin näimme, ja luvan myyjäkin sanoi, että ei ole alkanu kuoriutua vielä.

Kommentit

KommenttiEtsiä - 26.03.2006

Mistäs ostitte tuonne luvan?


KommenttiSarvis - 26.03.2006

Luvanhan voi maksaa vaikka pankkisiirrolla...
http://kotisivu.mtv3.fi/pkperho/kalapaikat/jyras/jyras.html


KommenttiABC - 26.03.2006

Olen ollut Jyräällä muutamana aikaisempana vuotena sumarikalassa ja on ollut hiljaista. Joskus on ollut korentoja erittäin paljonkin, viimeksi viime vuonna, mutta kalat vain ovat loistaneet poissaolollaan. Kiva paikka, sen takia tulee käytyä, mutta saaliin tuloon en ole enää oikein jaksanut uskoa. Kai siellä on jotain vesiongelmia padon takia, yhtenäkin vuonna näin kuvia tilanteesta jossa muutamaa päivää ennen kuoritumisen alkua vesi laskenut yhtäkkiä monta kymmentä senttiä kun löivät luukut kiinni. Ehkä se oli poikkeustapaus, kai suurempi ongelma on vähäinen virtaus ja veden lämpötila kesäkuumilla.


KommenttiI. Räty - 27.03.2006

Etsiä:lle:
Luvat voi näin talvi-aikaan ostaa vaikka Valkealan Lohikukosta (Jokelassa) tai Paaskosken majalta (kosken rannassa). Kesällä lupia saa ainakin Tykkimäen leirintäalueen kioskista sekä tuolta Lohikukosta.

ABC:
Juu tuo mun saalis-usko on aika alhainen mutta kun ympäristö on mukavaa niin tulee käytyä. Nyt oli vesi noin puoli metriä alempana kuin viime elokuussa :O


KommenttiOmenapora - 08.04.2006

Kävin tänään tuolla ja nymfejä ja perhosia oli liikkeellä aika paljon, mutta huomenna jos aurinko paistaa niin sit uudestaan. Kalojen pintomista näkyi myös ja yksi kalan karkuutus nymfistä, paaskosken majan sillan alapuoliselta niskalta. Aika rauhallinen isku oli, mutta ainahan se kivalta tuntuu vavan päässä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti