Pikkukeikka tunturiin. Tuuli pilasi kalastuksen, mutta toisaalta ei ollut hyttysiä ja mäkäröitä.
Odotin tapaavani Rösjölegendan, mutta hän oli nukahtanut pois viime talvena.Perintönä häneltä jäi noin 4000 rautuperhoa juuri Rösjön kalastukseen.
Noihin otti.Niinhän se on, että toiset syö kaloja ja toiset makkaranpätkiä.
Se on maustekoppa. Löytyy tältä sivulta kehitysperhona. Jos muistan oikein niin tein tuon salviasta ja rakuunasta.
No itse ainakin käsitin, että ei spider ole nuita kaloja tuossa toisessa kuvassa ole saanut ja tuo kuva on otettu jostain kuvasta Ja eipä tuo nyt paljon kalaa ole kuitenkaan ??
Oliko mukava reissu, itse olen kerran päässyt rautuja kalastaan, on muuten maailman parhaan makuinen kala. (tai sitten kokki oli tosi hyvä)
ps. tinselipoika kyllä tietää että tuo aihe on jo koluttu, moneen kertaan ja tietää mihin lopputulokseen on tultu(ei ole vaikuttanut mihinkään, eikä tarvitsekaan, jos ei mene yli tuo homma) eli voisit kyllä vaieta
Todellakin kuva legendasta on kuva kuvasta. Kyseessä on suomalainen mies, joka on asunut tällä puolella jo kauan ja kuoli viime talvena. Hän ehti kalastaa Rösjöllä yli 40 vuotta, jotta kyllä hän paikan tunsi kuin omat taskunsa. Rauha hänelle.
Korpikallelle. Kyllä reissu oli ihan ok. Reppu oli vaan liian raskas, joten tunturinrinne pani koneen kiehumaan. Mutta tunturipuron viileä/kylmä vesi sitten auttoi ja päästiin perille ihan lippu korkealla.
Tuuli oli kuitenkin liian kova. Selkä meinasi katketa vastatuuleen soutaessa ja ne vähät hyönteiset, jotka kuoriutuvat, vei tuuli mukanaan. Mutta kalaa tuli sekä siellä syötäväksi ja kotiinkin. Ajattelin savustaa 11 kappaletta ja tarjota naapurit mukaan syömään.
Tunturirautu on todellakin kala, joka maistuu aina ja sitä kannattaa kalastaa vaikka ei aina saisikaan niitä reppu tolkulla. Kaunis ja virtaviivainen katseltava.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?