Vantaankoski (Vantaa) | 3.7.2006 22:00

KommenttiKettju - 04.07.2006

Loman alkajaisten kunniaksi pitkästä aikaa kalaan! Otin luvan kioskilta aamulla kymmenen aikaan. Koskella ei ollut kalamiehiä juuri nimeksikään. Kalastelin kolmisen tuntia ilman sen kummenpia tapahtumia ja päätin lähteä kotiin latailemaan akkuja iltaa varten.

Tulin takaisin koskelle yhdeksän maissa ja aloitin kalastamisen puusillan yläpuolelta. Larvastelin kiven takuset läpi ja jatkoin matkaa ylävirtaan. Kävin aina kivimuurilla asti mutta kaloja en tavoittanut.

Lähdin tulemaan takaisin alavirtaan päin ja vaihdoin siiman päähän valkoisen leechin. Alamutkassa, kovemmasta virrasta, sitten tärppäsi.Kirjo pisti ihan mukavasti hanttiin, kunnes haavitsin sen annoin rannalla "viimeisen voitelun".

Kommentit

Kommenttilarvastelija - 04.07.2006

Tuossahan niitä kaloja on mukavasti vähällä vedelläkin. Toki muitakin samankokosia ja suurempiakin monttuja löytyy, joissa on kalaa. Itse kävin tänään vantaankoskella tarkistamassa tilanteen kun joku sanoi, että kaloilla on suu kiinni. Muutaman kalan kävin irroittamassa perhosta ja yksi kala ylös.


Parikilonen lahna ja 3# orvis Parikilonen lahna ja 3# orvis
vantaankoski 002.jpg (273.2 KT)

Kommenttiotto_man - 04.07.2006

mist koskest toi tuli siit vantaankosken alajuoksult vai siitä alemmasta mustakosken niskalta vai jostai muusta ?


Kommenttivolsu - 04.07.2006

Vesi näyttäis olevan älyttömän matalalla tosta kuvasta päätellen!? Toi kuva on mun mielestä siitä puusillan ylä puolelta 30 m ylöspäin ,otettu saaresta rantaan päin jos en aivan erehdy!! Nii ja onhan toi ihan komee kalaki onnee vaan..!


KommenttiKettju - 04.07.2006 (Muokattu 4.7, 20:47)

Volsu on ihan oikeassa kuvan otto paikasta... Onhan se vesi matalalla, mutta ei haittaa kalastusta. Pitää vaan hakea ne montut joissa saa perhot uimaan, niissähän ne kalatkin useimmiten luuraa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti