Jyrkänkoski (Sonkajärvi) | 13.7.2006 10:00

KommenttiPERHON HEITTÄJÄ - 14.07.2006

Lähdimme Iisalmesta noin yhdeksän jälkeen ja siinä meni semmonen vähän alle tunti kun saavuimme jyrkänkoskelle. Siinä ostelimme luvat, lupa aika laitettiin alkamaan kymmeneltä. Ilma oli puolipilvinen ja vähän tuuleksi.

Noin puoli tuntia siitä kun sain onget kuntoon ja aloin kalastaa, niin oli perho kivessä kiinni. En saanut sitä muuten irti, kun minun piti mennä lähemmäksi. Ei irronnut vaikka kuinka nyki sitä pois kiven kolosta, mutta sitten loiskahti kala siinä kiven takana missä luulin perhon olleen kiinni ja samassa hoksasin että se oli kala eikä kivi!! No siinä sitten väsyttelin sitä ja siirryin vähän rauhallisempaan virtaukseen ja kala rimpuili niin että kalastaja meinasi väsyä ennemmin kuin kala:) Noin kymmenen minuuttia väsyttelin kalaa ja sitten se väsähti ja tuli rimpuilematta haaviin. Ensimmäinen perho taimeneni!!

Otin sen ruokakalaksi ja sen jäjkeen ei enää kalaa tullut. Oli kuitenkin yksi vielä kiinni siinä lähtiessämme, mutta se pääsi karkaamaan. Sitten lähdimme Iisalmea kohti.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti