Lestijoki (Lestijärvi) | 22.7.2006 11:31

KommenttiTzerno - 23.07.2006

Olin isoveljen ja kaverini kanssa Lestillä kalassa. Kirjolohien toivossa kalasteltiin, mutta muuten "ei niin tapahtumarikkaan" -päivän jälkeen kahden kilon haukikin tuntui ihan mukavalta siiman päässä. Kalan päästin takaisin veteen ja lähtikin muuten aika virkeänä!! Liekkö kirjojen passiivisuus johtui lämpimästä ilmasta, vaiko huonoista kalamiehistä?? ;) Hauki nappasi oranssiin liitsiin, joka oli varustettu hillittömällä fläsä perällä! :D Otti ihan vastarannan tuntumasta erittäin matalasta vetestä. Kaiken kaikkiaan mukavat 3h perhokalastuksen parissa.

Kommentit

KommenttiTzerno - 24.07.2006 (Muokattu 24.7, 12:16)

Sunnuntaina muuten lähtö Nuorttijoelle. Kuuleman mukaan "hieman" hienommat maisemat ku Lestillä. Saapa nähdä pureeko luonnonkala?? :)


Kommenttimikaelt - 24.07.2006

Taisitti siellä joen alkupäässä kalastella. On tullut käytyä vaikka se loppupää onkin vähän tutumpaa.

Hyvää reissua Nuorttiin. Viime elo-syys kuussa tuli kävästyä. Tossa vähän makupaloja:
http://public.fotki.com/mikaelt/nuortti_2005/


KommenttiTzerno - 24.07.2006

Joo Lestijoella olin siellä Jatkonkosken tietämillä. Raiviossa käytiin pikaisesti myös.
Kiitoksia vain. Hyviä kuvia olit ottanut Nuortilta :)


KommenttiFlyer - 24.07.2006

Me lähetään huomenna nuorttille, toinen reissu tälle kesälle. On se niin mahtava paikka kalastaa ja maisemat parhaita mitä koskaan olen nähnyt =)


Kommenttitoma - 24.07.2006

Sunnuntaina muuten lähtö Nuorttijoelle. Kuuleman mukaan "hieman" hienommat maisemat ku Lestillä. Saapa nähdä pureeko luonnonkala??

Siellä ei ole kuin luonnokalaa. Minä kävin siellä tossa pariviikkoa ja kivoja kaloja sieltähän nousikin suosittelen... ;)


KommenttiTzerno - 24.07.2006

Juu tiedän, sillähän mä sanoinki ;) Toivotaan, että nousis sitä luonnonkalaa. Meinaan vaan, että harri tai taimen vois maistua ihan hyvältä joen varressa ja samalla syrjäyttäen jalostajan hernekeiton... :D


Huvikseni laitoin toisenki sumean kuvan vihernieriästä. Huvikseni laitoin toisenki sumean kuvan vihernieriästä.
image003.jpg (27.6 KT)

Kommenttimikaelt - 25.07.2006

Sen verran piti sanoa että jos niitä hernekeittopurkkeja sinne raahaa nii raahatkaa tyhjätkin pois!
Yhden rantakodan ympäristö oli ku rock festareiden jäljiltä viime vuonna. Kaikki paikat tungettu tyhjiä pulloja ja roskia täyteen. Nuotiopaikassa savustuspusseja ja juuri noita hernekeitto ja muitaki säilyke tölkkejä. Rantaheinikossa rutisi tölkit saappaiden alla...Kotaan oli jätety keksejä,sokereita ym. muita myyrien ja hiirien houkuttimia. Ei ollu kiva!

P.S Klinkenhämmer Special ruletti ;)


KommenttiTzerno - 25.07.2006

Joo tuo on kyllä valittettava ja yleinenki ongelma. Perhoista sen verran, että eräs tuttuni teki mulle listan niistä perhoista, jotka "mahdollisesti" toimii Nuorttilla. Sen mukaan olen koko talven sitonut ja klinkkejäkin on rasiassa toista kymmentä pitkästi. :) Toivotaan että talvi-illoille jää muisteltavaa! ;)


KommenttiElvis - 28.07.2006

Siellä Jatkonkosken kodalla tuli kertaalleen melkein vetelää housuun, kun olin menossa sisälle vaihtamaan kahluupöksyjä. Oven takaa tuli vastaan hiilenmusta Belgianpaimenkoira, joka yhtä säikähteneenä meinasi pillastua ja käydä päälle.

Omistaja oli n. 100 metriä sillalta ylöspäin ja rähinän kuultuaan laahusti paikalle ja kertoi koiran olleen kuivumassa kodassa. Ei ollut heppu ennen käynyt alueella ja kuvitteli ettei siellä käy juuri koskaan ihmisiä kun sinne on niin pitkä kävelymatka. (Juuri edellisenä päivänä kävimme sukulaislasten kanssa paikalla pelkästään polttelemassa makkaroita.)

Onneksi se koira ei nukkunut, olisin ehtinyt sisälle. Eli jätetään sinne kotaan välillä muutakin ylimääräistä.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti