Kuomionjoki (Ristiina) | 23.7.2006 19:00

Kommenttiperza - 24.07.2006

Tuli taas käytyä kuomiolla kirjoja narraamassa. Alku ei ollut niin hyvä kun tavallisesti mutta, kalan kuitenkin onnistuin narraamaan siitä "kosken niskalta" kala oli aika pieni n. kilon verran ehkä. Laitoin sen kuvauksen jälkeen takaisin kasvamaan.(Kiitosket kalastajalle joka kuvan otti!)

Sitten meninkin kallio montun ylä puolelle jossa kaloja näkyi muutamia kappaleita, koitin oranssilla liitsillä härnätä kaloja mutta ei ottanut, kunnes sitten vaihdoin mustan liitsin johon heti otti kala kun sen kuonon eteen tokkäsin. Kala ylös ja nopea kuvaus ja takaisin. Heti perään sain toisen kirjon tartutettua mutta ei pysynyt kun pienen hetken kiinni. Sitten tulikin sellainen hiljainen pari tuntia ja alkoi olla aika pimeää. Menin sitten rauhoitus alueen kyltin luokse josta narrasin liitsillä 4 pientä lahnaa(suurin n. puoli kiloa) ja muutamia ahvenia.

Sitten menin laavulle ja pidin pienen eväs tauon. Tauon jälkeen menin takaisin ylös rauhoitusalueen kyltin luokse jossa yksi kala olikin heinien seassa, pari heittoa ja kala kiinni...kala ylös ja reppuun. Tähän olikin ihan hyvä lopettaa kun lupaakaan ei ollut jäljellä kun kymmenisen minuuttia. Muita kalastajiakin oli ja kaala tuntuivat saavan.

Mutta vähän olen kuitenkin pettynyt reissuuun kun olivat viime istutuksena laittaneet niin pieniä kaloja.
Vesi oli kyllä nyt jo todella alhaalla, voisi vaikka sataa vettä nyt pari päivää kunnollaa ni jäähtyisi ensinnäkin tuo vesi ja vähän vielä nousisi. Saattaisi kalakin paremmin syödä. Kaikki kalat tulivat siis Mustalla liitsillä(yllätys!) :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti