Pihlaiskosket (Keuruu) | 12.5.2007 18:52

KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 12.05.2007

Ekaa kertaa Pihlaiskoskilla eli tutustumisreissu.Nättejä erämaisia koskivesiä joiden varrella saa olla omissa oloissaan.
Kalastuskunnalle suurkiitokset,paikkoja on hoidettu hyvällä mallilla,on kota ja tulipaikkoja sekä kosteikkoihin rakenneltu pitkospuita jokivarressa kulkua helpottamaan.Ja jokaisen kosken yli on rakennettu silta.
Ja kun vielä sai kotiinviemisiksi kirjolohen niin hyvä mielihän tästä päivästä jäi.Poikkean varmasti toistekin...

Kommentit

Kommenttijapu - 12.05.2007

Onpas komea kala! Onnittelut!


KommenttiPeltopython - 13.05.2007

Onnittelut kalasta! :) Oliko muuten säynävät minkä kokoisia? Vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta. Täytyypä tutustua tänä kesänä, kun on melko lähelläkin. Mitä maksoi luvat?


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 13.05.2007

Kiitoksia! Säynävät oli toinen noin puoli kg ja toinen hieman isompi.Luvat 15e/24h,luvan alkamisajankohdan saat itse päättää."Lupa-automaattina" muuten toimii vanha puhelinkioski jonka ohi ajoin vaikka siinä selkeästi lukee "kalastusluvat".Paikka onkin mielenkiintoinen ja monimuotoinen,kannattaa käydä tutustumassa.


Kommentti[Titti] - 13.05.2007

Onko tuossa toiseksi ylimmässä kuvassa majavan vanha pesä? Siis tuossa kuvan vasemmassa reunassa? Näin nuorena majava miehenä pisti heti silmään ;) Todella nätti kirjolohi muuten... Oliko paljonki virtaa tossa kirjossa? Nuista majavan pesistä vielä että olen huomannut että vanhan käyttämättömän pesään eteen hakeutuu kalaa koska siinä on yleensä syvä monttu eli kannattaa katsella rantatöyräitäkin myös ;)


KommenttiKoL1BRi - 13.05.2007

Uskomattoman näkönen paikka! Onnittelut komiasta kirjosta. Millaista virtausta on?? siis yleisesti?? :)


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 13.05.2007

Virtaa oli kirressä ihan mukavasti,en tiedä tuosta majavan pesästä sanoa mitään,perhomiehen silmä kun tarkkaili uutta vesistöä ahneesti.
Virtauksesta sen verran että neljä koskea joissa jokaisessa oli mukavasti vettä,sitten oli pari nivamaista virtauspaikkaa ja koskien välit hidasta suvantoa.En tiedä sitten kesällä kun vesi laskee,miten alhaalla vesi on.Mut kaloille varmasti löytyy paikkoja kesälläkin.


KommenttiPerho joka söi lohikaloja - 13.05.2007

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti