Nukarinkoski (Nurmijärvi) | 23.5.2007 19:17

KommenttiReelman - 25.05.2007

Kalareissuun tuli lähdettyä vähän hetken mielijohteesta. Taivuttelin kalakaverin(nimim. yöperho) mukaan ja koska meillä oli molemmilla seuraavakin päivä "ihan normi päivä" eli ei mitään, niin päätimme lähteä.
Hyvä niin, sillä vasta tähän jaloon kalastus muotoon tutustuneena sain nyt ensimmäisen kunnon kalani perholla. Kirjo nappasi yläjuoksulla sijaitsevasta suvannosta ja oli mukavan pirteä. Pyrstössä ei ollut minkäänlaisia ruhjeita, tästä päättelimme, että kyseessä oli hieman vanhempi yksilö. Kirjo pääsi takaisin koskeen.
Samalla reissulla kaveri sai vielä muutaman pienen taimenen, (jotka tottakai päästettiin takaisin) sekä useita tärppejä, kun minä aloittelijana en saanut edes yhtä taimenen tärppiä.

Kommentit

KommenttiYöperho - 28.05.2007

Hyvä stoori. Ihme ettei kukaa oo vielä "ilmoittanut närkästystään" ton taimenen kuvaamisen johdosta. Yleensä ainaki yhellä on jotain painavaa sanottavaa asiasta.


KommenttiYöperho - 28.05.2007

Oisit muuten laittanu sen toisen kuvan mis sul on se pöllämystyny ilme nii kaikki näkis et miltä ton saaminen tuntu :P.


KommenttiWalastaja - 28.05.2007

Ensimmäinen säväyttää aina, onnea sen johdosta. Nukarinkoskelle on saatu tänä keväänä yllättävän tasalaatuista ja hyväkuntoista kalaa, joten ei välttämättä ollut edellisvuoden kala. Tossa muutama Nukarilta tänä keväänä noussut kala, muitakin yhtä hyväkuntoisia on noussut useampia.


KommenttiReelman - 28.05.2007

Kiitokset, kyllähän se säväytti :D
Vaikuttaa kyllä tosiaan kuvien perusteella oikeastaan todennäköiseltä, että kyseessä olisikin ihan normi istari. Hieno juttu tietysti että Nukarille on saatu tälle vuodelle noin hyväkuntoista kalaa!
Ja toi taimen kuva, niinno, eihän kukaa nyt varmaa enää tuon kommentin luettuaan katso tarpeelliseksi "ilmaista närkästystään":P...


KommenttiPera - 28.05.2007

Kirjolohien(kin) vapautuksen soisi yleistyvän. Ei sillä, että kirjoa pitäisi suojella, mutta nykyinenkään käytäntö, jossa istukkaat ongitaan syötäväksi viimeistään viikon päästä jokeen kippaamisesta ei ole ihan terve. Itse kalastaisin ainakin mieluummin jo joessa pidemmän aikaa olleita ja ehkä luonnonravinnollekin oppineita kaloja.

Lisäksi tulisi halvemmaksi, jos istutuksia ei tarvitsisi tehdä koko ajan. Säästyneillä rahoilla voitaisiin palkata vaikka sitten kalastuksenvalvoja tai siivota koskialue kaikesta saastasta.


Kommenttigarffi_ - 29.05.2007

Hyvännäköistä! hyvin kuvattu jne. :) tammukka näytti voivan hyvin. :D onnea kirjokaverista!


KommenttiWalastaja - 29.05.2007

Peran kanssa ollaan samoilla linjoilla ja vapautettaviakin kirjoja olen pyrkinyt kuvaamaan valikoiden ja hellä varoen, kalojahan nekin ovat. Vielä semmonen lisäys, että itse kolkkasin sunnuntaina yhden kirjon Nukarilla, mutta maku alkaa olemaan jo tutulla jälkimaulla varustettu. Ei siis tarvii enää onkia Vantaanjoelta tänä kesänä ruokakaloja, kannattaa muidenkin pistää harkintaan.


Kommenttitamu^ - 29.05.2007

onks vesi korkeel nukaril


KommenttiWalastaja - 30.05.2007

Kävin tänään tarkastamassa tilanteen, sama kuin Vantaankoskella. Ei kannata mennä kalaan varmaan viikkoon tai pariin :(


Kommenttitamu^ - 30.05.2007

jhu mutta kyllä se nyt siitä hälvenee ens viikon puoliväliin mennessä


Kommenttiaki.tormanen - 31.05.2007

Niin ellei sada lisää vettä..


Kommenttitamu^ - 01.06.2007

No ei sinne mitää kalastuksen valvojia tarvitse tulla :D


KommenttiWalastaja - 01.06.2007 (Muokattu 1.6, 22:26)

"No ei sinne mitää kalastuksen valvojia tarvitse tulla :D" Onko tamulla jotain hyviäki perusteluja? Parempi vaan, että onkijat ja muut luvattomat kalastajat lisääntyy koskien varsilla? Ei pysty ymmärtää noita kommentteja, vaikka siellä toi kaiken pelastava hymiö perässä onkin.


Kommentti-Jerry- - 07.09.2007

Millä perholla tuli?


KommenttiReelman - 28.10.2007

keltanen leech muistaakseni

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti