Äänekosken Kalakeidas (Äänekoski) | 8.6.2007 03:40

Kommenttiperho-poika - 09.06.2007

Kello soimaan 20 vaille 3.Aamulla unen pöpperössä ja kurkku kipeänä pakkaamaa pyörää ja polkemaa kohti Äänekoskea. Perillä 10 vaille 4. Sitte vaa vermeet kuntoon ja kahtelemaan paikkoja. 10 yli 4 yrittämään alemman sillan luota.Siinä sitä sitte yritettiin noin 35 min ja kiinni, mutta p------ ja irti. muutama heitto samaan paikkaan tuloksetta. Nokka kohti ylempää siltaa. Ylemmän sillan luona kalastuksen aloitin kello 5 sieltä ylös vain muutama ahven jotka pääsi takaisin ja muutamia karkuutuksia (karkuutukset ei tullu ylös).Siinä vielä löysin yhdet serengetin polaroidut aurinkolasit, kamppeet kasaan ja kotia kohti.

Kommentit

KommenttiNuorukainen - 10.06.2007

Mukava reissuhan sulla on ollut :D Etkös sie nähnyt sen suurehkon hauenmöhkäleen siellä sillan kupeessa? Ite sain +3kg hauen viime viikolla ylemmän sillan alapuolelta, myös mukavan kokoisia ahvenia on tullut.


Kommenttiperho-poika - 11.06.2007

Joo näin muutaman hauen siinä sillaan luona 1-3kg. Siinä alemman sillan luota kun mennään alaspäin missä on se sementtivalli ni siellä näky kunnon hauki arviolta joku 6kg. pitäis narrata ne hauet pois ku syö koko harjus kannan :(


Kommenttiperho-poika - 11.06.2007

lähetää joku pivä narraamaa ne hauet jos käy (yrittää ainaki)


KommenttiNuorukainen - 12.06.2007

Joo, kyllähän ne hauet sieltä pois saadaan :D


KommenttiPäde-Veikko - 13.06.2007

Into on hyvällä mallilla kun jaksaa ongelle nousta kellon herättämänä.
Töihin/kouluun asia ihan toinen ;)
Mekin erään Sampan kanssa kesinä muutamina noustiin kolmen aikaan kalalle ja seitsemäksi heinäpellolle. Iltakahdeksaan töissä ja sitten taas iltakalalle ja sitä rataa.
Parhaita hetkiä nuo aamutunnit näin suvena.


Kommenttitimpson - 04.11.2007

Moi kohtahan se aukeaa kalakeidaskin joten olen tässä miettinyt pitäisiköhän ostaa luvat tuonne kalakeitaaseen, vielä ei ole tullut kertaakaan ostettua, vaikka on tullut aika monta vuotta lähellä asuttuakin. Mistäpäin häränvirtaa niitä kaloja oikein on, onnistuuko kalastus hyvin ilman venettäkin ja perho/heittely vehkeillä?


Kommenttiperho-poika - 02.01.2008

Kalaa tulee ylemmän ja alemman sillan luota, mutta ite olen saanut kirret alemmalta sillalta veneestä kalastaen. Onnistuu se perhon heitto myös rannaltakin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti