Nukarinkoski (Nurmijärvi) | 14.6.2008 18:00

Kommenttihifk rules - 15.06.2008

Kalastus alkoi ylemmältä sillalta.Hetken kalastelun jälkeen tuli tärppi(epäilen kirjoloheksi)no joka tapauksessa ei jäänyt kiinni.Lähdin sillalta ylöspäin siinä tarkkaillessa näin puskan jonka alla oli riittävsti vetttä että siinä pystyisi kirjolohi asustamaan.Parin heiton jälkeen oranssia liitsiäni vientiin vähän pääle kiloisen kirren toimesta.n 5min jälkeen kala haaviin ja veret pois ja kala pussiin.Pidin pien.en tauon huolsin itseäni(sis. söin eväitä ja lepuutin käsiäni kvan väsytyksen jäljiltä:).Tauon jälkeen ajatelin lähteä koulunkoskelle kalaan ja niinpä tuumasta toimeen sinne suunistin.Parin tunnin kalastelun jälkeen aloin jo epäillä että onko koskessa kalaa.Siinä tuumiessa kala kävi tukistamassa perhoa.Uusi heitto ja kalakiinni hetken väsyttelyn jälkeen 41cm kirjolohi antautui ja tuli haaviin mitattavaksi.Molemmat kalat tulivat oranssilla leetsillä ja olivat oikein pirteitä verrattuna muihin istari kirreihin.

Kommentit

KommenttiM.T.90 - 16.06.2008

Ilme on jäätävä! ;P...Kalat on komeita kyllä, jotenki tumman näkösii vai hämääks mua joku esim. kuva väärentää? Hienon näköstä mestaa, itsekkin kun joskus pääsis näille "perhomestoille", täällä kymellä vähä köyhät paikat sillee...Onnea vielä toki =D


Kommenttihifk rules - 16.06.2008

Kiitos kiitos.Joo toi on tosi komee mesta ja kalaakin on suhtkoot hyvin suurin osa istari kirrejä mutta on sieltä mahdollista saada meritaimenia tai jopa lohiakin mutta niiden saanti on melko harvinaista mutta tosi kaunis mesta kannataa käydä kattomassa.


Kommenttizlink - 16.06.2008

Joo siellähän oli ne kisat niin sinne vietiin ympäri koskea. Onnea kaloista! Kävin itsekkin tänään karkuuttamassa yhden kirjolohen sieltä ja kaveri sai kaksi ja oli erittäin pirteitä! Tuliko kalat pohjasta?


Kommenttihifk rules - 17.06.2008

Todella painavilla leetseillä tuli kalastuttua ihan pohjan tuntumassa ja tulosta tuli.ILmeisesti kalat olivat menneet pohjaan juromaan tämän hellejakson aikana.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti