Harakkakoski (Iitti) | 25.8.2008 08:00

Kommenttiharakka mies - 31.08.2008

Tulipahan käytyä tänäkin kautena kotikoskella kalassa.
Harakkakoski näytti taas parhaat puolensa vaikka sää ei ollutkaan kehuttava.Navakka tuuli ja sadekuurot jaksoivat piestä kalamiestä mutta ei sitä huomannut kun oli mielekästä tekemistä.

Kommentit

Kommenttiwest_coast - 31.08.2008

Ihan hyvän kokosii.:) millanen toi harakkakoski on kalastusmahollisuuksia? mun kaveri sano et pitää joskus tulla käymää siel mut sit oon miettiny et kannattaako mitä mieltä?


Kommenttiharakka mies - 31.08.2008

No suurin osahan siellä kalastaa veneen kanssa mutta rannalta kalastuskin onnistuu kun tietää otti paikat.Voin suositella,kokeilemisen arvoinen paikka!Suhteelisen saalis varma mesta.Kirjolohta nyt ainakin saa aika helposti.
Suosittelen Nastolan puoleista rantaa,on ainakin minulle antanut paremmin.


Kommenttigaze - 01.09.2008

Minkä kokoisia on kuvan kalat?


Kommenttiozzo - 01.09.2008 (Muokattu 1.9, 15:36)

Komea saalis!!!paljon oli kaloilla pitutta?Onko toi harakkakoski kuinka pitkä?noista kuvista mitä netisstä katoin niin näyttäis että toi paikka on vaan rauhallista virtaa?Pitääkö paikkasa?


Kommenttihammo_95 - 01.09.2008

Pitää paikkansa. Se on vain virtaa, mutta paikoin voimakastakin. Mitkä ovat ottipaikkoja rannalta.


Kommenttiharakka mies - 02.09.2008

No ehkä paras ottipaikka on Nastolan puolella oleva matalikko.Parkkipaikalta kun jatkaa vähän matkaa niin tulee semmonen kohta mistä näkee että on autot ollut parkissa niin siitä vaan rantaan.Siinä on pieni kallio ja nuotio paikka.Ei tarvii viskoa puoleen "koskeen" vaan parikymmentä metriä rannasta larvastus tyylillä ison kiven etupuolelle.Aurinkoisella kelillä kalat näkee laseilla aikasta hyvin.Perhoista sen verran että erilaiset tinselit ja larvat toimii hyvin.Tarpeeks vaan punttia että saa uppoamaan pohjaa.Veden korkeus ja virran voimakkuus vaihtelee sitä mukaan mitä yläpuolelle sijaitsevasta voimalaitoksesta juoksuttaavat.Kannattaa paikalle mentäessä katsella hetki siitä kalliolta,joskus saattaa bongata kaloja aivan rannasta.Rantapenkka on jyrkkä joten kahlaaminen ei onnistu kovin pitkälle korkeintaan parimetriä rannasta joten kahluu saappaat riittää.


Kommenttiozzo - 02.09.2008

Kiitos tiedosta.Onko tuo joki kuinka leveä ja istutetaanko sinne usein?Anteeksi kun kyselen näin paljon mutta kun muualta ei oikein löydy tietoa.


KommenttiKoff - 02.09.2008

Saako luvan oston yhteydessä jonkulaisen kartan vai kannattaako etsiä internetin ihmeellisestä maailmasta jonkun näköinen kartta kyseisestä paikasta?


Kommenttiharakka mies - 03.09.2008

Joki on leveä,onhan kyseessä osa Kymijokea.Luvan oston yhteydessä voi kysäistä kartoista,muistaakseni antavat.Istutuksia tehdään tasasin väliajoin sekä kirjoa että taimenta.Joessa on myös oma taimen-kanta.Harjustakin kuulema on.Itse en ole saanut ikinä harjuksia Harakkakoskesta.Istutuksen määristä en tiedä,kannattaa kysäistä kun ostaa lupia.


Kommenttinakittaja - 03.09.2008

Miten onko harakkakoskelle vuokraveneitä vai onko tuotava oma? Mites lupahinnat?


Kommenttiharakka mies - 04.09.2008

Ei ole vuokraveneitä joten oma vene mukaan.
Lupa maksaa 10eur/vrk.


KommenttiJarskimo - 03.10.2009

Tänään olin harakkakoskella kalassa ja sain vain yhden Harjuksen. Täytyy mennä joku kerta uudestaan kokeilemaan, jos sattuis saamaan taimenen tai kirren


Kommenttishotguni - 11.10.2009

Vai että 7 päivää sitten olit harakkakoskella. Siellähän on rauhoitus käynnissä(11.9 - 15.11).

Itse olen kyseisellä isokäyrän kalastusalueella kalastellut ehkä noin 15vuoden ajan ja tämä vuosi on kyllä ollu ennätyksellisen huono. Vain pari taimenta koko vuoden aikana. Pieniä harjuksia kyllä tulee tasaiseen tahtiin. Mutta jotenkin tuntuu, että paikka on vähän kuollut, kun ei kalastajiakaan ole näkynyt kuten aiempina vuosina.

Onko tietoa ko. kalapaikan kohtalosta? laitetaanko tuonne istutuksia nykyään ollenkaan? ...Onko muut saanut mitään?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti