Drängsjö | 21.12.2008 15:46

Kommenttispider - 21.12.2008

Naapuri ja minä päätettiin lähteä kokeilemaan kala-onnea Drängsjölle. Pimee ja kylmä oli kun tultiin perille. Kalakortit automaatista ja sitten vehkeitä kokoamaan kalastuskuntoon. Ensi huomion tein kun totesin, että eilen sidotut perhot olivat jääneet pöydälle.

Toinen huomio tuli tehtyä kun heitin uppoavan siiman jontkaan, että se kellu. Ärräpäitä.

Aurinko alkoi nousta ja ilma kylmeni.Vaparenkaita piti sulatella vähänväliä. Intermediate oli kuin rautanaulaa. Kahvi oli kuitenkin lämmintä ja olo säilyi kohtuullisen odottavana.

Mitään ei tapahtunut pitkään aikaan ja mietin, että jotain täytyy tehdä. Tänä syksynä hyvin toiminut Peacock Flashback narun päähän piiiitttkäällä tapsilla ja veteen. Annoin sen painua pitkään pohjaa kohti.Kolmannella heitolle kirjo kiinni. Sehän antoi kunnon kyydit. Kampesi rantalätäkköön ja sitten laiturin alle keppien sekaan. No minä taitavana osaajana sen sieltä houkuttelin pois (revin takaisin vapaalle vedelle). Se sai hepulin ja veti kaikki löysät suoriksi, ennenkuin antoi itsensä haaviin.

Naapurin naamma pitkä kuin hevosella (ruotsalainen). Selitti, että siimat jäätyy. Sitten hän käveli lahden pohjaan ja sai 2 kirjoa ylös ja puotti kolme. Nyt oli minun pallonaama kuin viivoitin.

Siinä vielä hosuttiin tunnin verran ennenkuin annettiin periksi ja lähdettiin pois. Hyvää Joulua Kaikille.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?