Rio Frio (Espania en Andalucia) | 31.12.2008 12:00

KommenttiNonsmoking - 01.01.2009

Päätimme lähteä perheen kanssa katsomaan Rio Frioa noin klo 12:00 autolla. Aluksi matka sujui hyvin muttta käännyimme viimeisestä tien haarasta väärin. Joten päädyimme Lohan kaupungiin mutta löysimme onneksi tiemme joelle. Paikanpäällä kokosin vehkeet ja ostin kalastusluvan 18e sekä yli18v että alle 18v. Vesi oli kristallinkirkasta. Kalusin koko joen pätkän tuloksetta.

Menin syömään ja sen jälkeen huomasin että joen pienessä sivuvirrassa möllötti kymmeniä kirjolohia pohjassa. Koitin heittää aluksi larvalla kaloja mutta tuntui kun nei eivät edes huomanneet perhoa. Vaihdoin perhon pinkkiin kuulapäiseen zonkkeriin, mutta perho oli niin iso että kalat eivät saanneet sitä suuhunsa vaikka yrittivät. Päätin kokeilla Red Taggia mihin olin sitonut sinisen häkilän ja pinkin marabou siiven.

Kala ei aluksi tuntunut huomavaan sitäkään mutta sitten se nousi perhon alle blubs ja perho oli kalan suussa väsytin sitä noin 5min ja sain kalan ylös näin sain kaksi kirjoa mutta ensimmäinen kala kiduksista vuosi verta joten jouduin ottaman sen kaikki muut kalat pästin pois.

Paikan vartija tuli katsomaan kalastustani ja antoi minulle perhon ja opetti että perho heitetään kalasta noin n1/2 metriä ja annetaan virran viedä se kalan suuhun. Hän antoi minulle mys perhon jolla sain viimeiset kaksi kalaa. Päätimme lähteä ennen pimeän tuloa ja tulla ensi kesänä uudestaan....

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot