Karkkilan kosket (Karkkila) | 4.4.2009 12:30

KommenttiMarabou - 04.04.2009

Karkkilan kauhujen toinen tehoisku tälle keväälle. Hetken siimojen suoristelun jälkeen pääsimme taas kaloja pitelemään. Muutaman karkuutuksen jälkeen allekirjoittaneelle kauden avauskala. Perus tönkkö kirjolohi piristi ihmeesti mieltä. Sateinen kelikään ei enää haitannut sen enempää.

Viimekin reissulla loistanut perhokalastusta aloitteleva kaveri pääsi pitelemään hieman vauraampaa kalaa. Hetken jännityksen ja tuskanhuutojen jälkeen n. 1,5kg hyväkuntoinen kirjolohi pujahti sievästi haavin pohjille.

Karkkilan kauhut kuittaa.

Kommentit

Kommenttihossanjoki - 05.04.2009

On komeita! Onnea!
Istuttaako ne sinne talvellakin, vai miten sieltä kalaa noin tuleee...:) Mitkä perhot toimi?
Mistä muuten kalat tulivat?


KommenttiMik@z - 05.04.2009

No on kyllä aika karkki paikka :D


Kommenttinimetön - 05.04.2009 (Muokattu 5.4, 16:32)

Oli varmasti hiano reissu sinne ja varsinkin onnistunut. Mitkä oli otti perhot???;)


KommenttiQewlapewpa - 05.04.2009 (Muokattu 5.4, 18:05)

Etsivä löytää ;)


KommenttiPaleri - 05.04.2009

Mistä kohti koskea tuli? Oon ite käyny muutamia kertoja koskella ja oon vaan kalastanut laavulta ylöspäin. Ei näytä tuo pätkä koskea yhtään tutulta. Onko toi heti siinä parkkipaikan alapuolella jossain vai onko Pitkälästä ollenkaan? Mitä ootte yleensä uittanu sielä näin kylmällä kelillä? Kesällä oon saanu muutamia kirjoja sieltä ihan perus kuulapäillä.


KommenttiA.D. - 05.04.2009

Karkkilassa oon itse kalastanu jo kohta 7 vuotta ja talvella itsellä parhaiten toiminu valk ja oranssi liitsi. Kesäsin perus larvat, streamerit ja liitsit (ylläri). Kannattaa sen pitkälän ohella kokeilla vaikkapa siikalankoskea ja katlaa, ovat ainaki omasta mielestä paljon parempia paikkoja :) ja kopaskaa pitkälän alaosaa, sieltä on noussut pari mukavampaa ylläriä välillä ;)


Kommenttivirti - 06.04.2009

Todella upeita kalakomistuksia. Liekö taimen vai kirjolohi... Viimeaikoina esiintynyt turhankin paljon rokastusta... Toivottavasti nämä mahtavat saalit ovat hankittu täysin rehellisin keinoin! (Rokastus kiellettiin 90-luvun alussa) Mutta jos rehellisillä vesillä ja kalastustyyleillä olette liikkeellä, niin todella paljon Onnea..
T. Kateellinen rokastusta halveksiva perhomies.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti