Hammonjoki (Hollola) | 8.5.2009 09:19

Kommenttibrezel - 08.05.2009

Aamulla kohti hollolaa aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja vesi oli vielläkin sameaa, mutta parempaan päin, hyvänä puolena on se ettei ihan niin varovaisesti pidä liikkua.

Aloittelin kalastuksen ylä-osalta josta sain pienen nieriän tämän jälkeen meni hermot useaan otteeseen kun koko ajan siimat oli pusikoissa ja useampi perho puuhun joita sai hakea eikä tarvitse kysyä miksei kaloja tullut tämän jälkeen.

Päivällä siirryin ala-alueelle jossa kalastelin koko iltapäivän, tapahtumia ei ollut paljoa muutamaa pikku nieriää ja tärppiä ottamatta. Lopulta oliiviin päiväri nymfiin tarttui reilu 30cm nieriä.

Kommentit

KommenttiTanemies - 09.05.2009

Onkos toi vesi kuinka kirkasta kirkkaimillaan?Ku kuulin että hammonjoen vesi tulee lähteestä vai tuleeko?


KommenttiDustin - 09.05.2009

Komia on nieriä. Onneks olkoon!

Ihmettelen, miksi kaikki niin manaavat Hammon nieriää, kun mielestäni aivan huippu urheilukalastuskala, ja vieläpä kauneimpia kaloja mitä Suomessa on ja hyvänmakuinenkin.

On tuossa luonnon kalan kalastuksessa vaan jotenkin erilainen fiilis, kun kala on ollut joessa koko elämänsä ajan, joten se tietää kaikki piilopaikat ja joen muodot ja osaa käyttää niitä hyödyksi.

Noh, en nyt tiedä miettiikö se nieriä tuommosia, mutta eletään toivossa ;)


Kommenttibrezel - 09.05.2009

Hammonjoen vesi on lähde pitoista eli se pysyy viileänä ja on aivan kirkasta jos ei kauheita sateta ole.

Juu, oikeassa olet nieriän suhteen. Tämä olikin oma ennätys joten seuraavaksi 40cm.


Kommenttihammo_95 - 22.05.2009

Mistä päin sitä ala-aluetta tuo nieriä nappasi..? Kun kerran olin siellä ala-alueella nii ei sieltä tuntunut mitään tulevan..


Kommenttibrezel - 22.05.2009

No sieltä kiven takaa tuli ja enempää en kerro haha, mutta voin sanoa jos kalastaa rauhassa syvemmät ja suojaisat paikat niin kalaakin tulloo

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti