Spotti | 5.6.2009 13:30

Kommentti_vikke_ - 07.06.2009

Nopea reissu pienelle tutulle purolle tuotti tulosta. Puolituntia ahventa uitellen nasautti lopuksi 56cm luontanen aika tukevahko taimen. Vartin verran jurotti ja pujotteli kiviä 10m alueella jonka jälkeen haavissa. Liekö syynä ettei menohaluja ollut että salakoita puski suusta ulos jo väsytyksessä ja maha oli aivan täynnä.

Kommentit

Kommenttibrezel - 07.06.2009 (Muokattu 8.6, 00:06)

Anna edes vähän vinkkiä onko missä päin suomea ei niin tarkkaa kunhan tietää onko vaikka etelässä vai kesisuomessa ja onko tuossa purossa paljonkin tuon kokoista taimenta ja löytyykö poikastuotantoa jos olette ennenkin käyneet.

No itse kalaan joka on täydellinen ja viellä tuon kokoisesta purosta niin huhhuh. Itse en ruokakalaksi raaskisi ja muuten jatkoiko kala matkaansa, mutta onnittelut mitallisesta olisi muuten kiva kuulla jos noin isoja on ennenkin tullut.


KommenttiF.M. - 08.06.2009

Hienon muotonen TAIMEN!!!upeen värinen! Viel sen verran eet viitikös kertoa misså tuo "spottisi" oikein sijaitee:),Puro näyttåå aikas kapealta tuossa photossa,vai onko jossain paikoin hiukan leveåmpää. Toi brezel tossa jo vähän mainitsi niin onkos tuolla paljonkin tuon kokosta taimenta(iso taimen kanta?).:)


Kommentti_vikke_ - 08.06.2009

Koski sijaitsee etelä-suomessa. kuva otettu sivu-uomasta jotta paikkaa ei niin tunnista. taimen kanta on kohtalainen mutta ei kestä ylös ottamista. pientä 30cm taimenta tulee muutama aina reissulla ja isompia näkee ja saa aina sillon tällön. kala jatkaa matkaansa jos vielä sen uudestaankin saisi siimanpäähän hieman isompana.


KommenttiJiiZeW - 09.06.2009

Missä tuo paikka on? Koordinaatit kiitos. Ja minkä kiven takaa otti, millä perholla, kuulalla vai ilman? Kuinka pitkä oli peruke ja oliko monofiilia vai pedofiilia?!?!?

Ei vaan tosissaan. Hienoa, että tuollaisia, noinkin kirkasvetisiä paikkoja vielä Suomesta löytyy. Varsinkin Etelä-Suomesta! Ja niistä vielä tuollaisia kaloja! :)


KommenttiKanta-asiakas - 09.06.2009

Onnea upeasta kalasta. Mutta miksi vaivaudut laittamaan tänne kuvia saaliista, jos kerran haluat pitää joen/puron salassa.. :S


KommenttiSarvis - 09.06.2009

Eikai mikään kiellä noita laittamasta?

Noista puropaikoista tosiaankin kannattaa ollan aivan hyshys jos sellaisen onnistuu löytämään, eivät kestä kalojen ylösottamista eikä se päätön lauma internetperhoajikaan sitä paikkaa paranna.


Kommenttibrezel - 09.06.2009 (Muokattu 9.6, 18:17)

Tietenkin saa kuvia kaloista laittaa vaikka sai mistä paikasta tahansa, eikä niitä salaisia paikkoja pidä paljastaa ja älä vaan paljasta tätä paikkaa.Itse en ainakaan etelän taimen puroja paljasta jos kalastus on sallittu, koska nämä paikat ovat juuri parhaita kun kalat saavat olla rauhassa ja ovat luonnon kantaa, jos näitä paikkoja aletaan netissä paljastamaan on varmaa että kohta tuolla on useampia kalastajia ja se näkyy kalakannoissa.


KommenttiKitalo666 - 10.06.2009

Olen samaa mieltä. Onnittelut U-P-E-A-S-T-A fisusta, todella mukava nähdä, että tälläisiäkin kaunokaisia vielä etelämmästäkin löytyy! ;D


KommenttiAki- - 12.06.2009

Pitää kyllä peesata tässä Sarvista. Hieno kala, mutta onko riski paikan mahdollisesta spoilaamisesta netissä sen arvoista?

Harva kohde Etelä-Suomessa oikeasti kestää edes rajoitettua kalastusta, jos se ei ole C&R. Ja riittävän pienissä kohteissa, sekin on jo turhan suuri riski kannan säilymiselle. Suosittelen oikeasti harkitsemaan pariin kertaan, ennen kuin tänne aletaan pistämään näitä omia "mansikkapaikkoja". Voivat nimittäin olla jonkun muunkin mansikkapaikkoja. Kunnes paikasta kirjoitetaan nettiin. Seuraavaksi voidaankin joutua jo repimään ootto-onkia paikan puskista ja seuraamaan taimenen poikasia onkijoiden muovikasseista...


Kommentti^^Perhostelija^^ - 18.07.2009

Nätti on taimen;)


Kommentti^^Perhostelija^^ - 18.07.2009

Missä mahtaa tuollanen puro sijaite etelä-suomessa?


Kommentti^^Perhostelija^^ - 18.07.2009

Ettei puro sijaitse äänekoskella vain?;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?