Norja ja kapsajoki | 2.7.2009 06:02

Kommenttigraz_jsw - 07.07.2009

Torstaina lähimmä Pohjois-Norjaan. Aamu seitsämään asti kalastettiin. Pikkutanea nousi jorpakosta 30-40cm. Aurinkokin näyttäyty. Mutta sitten perjantai iltapäivällä kun herättiin. Pääs huokasu, tuli vaakatasossa ensin alijäähtynyttä vettä, sitte lunta... Siinä 23 aikaan illalla pikkupalaveri, jonka päätteeksi kamat kasaan ja kohti Kittilää.

Launtaina käytiin Kapsajoella sunnuntai-aamuna puoli 9 asti. Suvantoa riitti sen 4km. Pientä tanea saatiin alkuun. Sitten pohjoistuulen puhaltaessa mietin jo syvissä mietteissä niitä näitä ja naps. Eikun jarrua lissää ja toiveet korkealla.

Muutama minuutti ja ketku vanha joenasukki päätti, että "en mie sinun mukkaan lähe". Veti kutale kiven taakse pohjaan. Joikasin kaverille, että tules potkiin tuota kiveä vähän. Siinä se kilonen mötikkä heilu 20 sentin siiman päässä. Varmaan naureskeli meille. Sanoin kaverille, joka kahlas rintaa myöden, Että tirpaseppa sitä kiveä jalalla pikkusen. Siinä aikamme temmellettyä se vanha ketku otti ja lähti. Muutama ärräpää siinä pääs.. Loppu reissu oliki sitten ihan perus pohjoistuuli settiä.

Kommentit

Kommenttijekkumaisteri - 10.07.2009

Mahtava selostus!Harmi kun jäi mörkö saamatta..

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?